SoWhat? Skrevet 18. september 2020 #1 Skrevet 18. september 2020 Jeg skal lage tre-retters middag i morgen, og lurte på om jeg skulle servere potetpannekaker med soppstuing. Hva tenker dere? Skal ha viltgryte til hovedrett, og blir ikke poteter da, men litt sopp i gryta.
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #2 Skrevet 18. september 2020 1 minutt siden, SoWhat? said: Jeg skal lage tre-retters middag i morgen, og lurte på om jeg skulle servere potetpannekaker med soppstuing. Hva tenker dere? Skal ha viltgryte til hovedrett, og blir ikke poteter da, men litt sopp i gryta. Kommer an på. Jeg synes det høres litt tungt ut, sånn totalt. Anonymkode: d3f94...f5e 9
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #3 Skrevet 18. september 2020 Blir ikke det litt tungt? Anonymkode: 4716a...fe6 3
SoWhat? Skrevet 18. september 2020 Forfatter #4 Skrevet 18. september 2020 Ok, takk for svar. Det var faktisk det jeg lurte på selv også! Men soppstuing vil jeg gjerne servere da det er en av de tingene jeg lager som blir godt 🙂 så hvordan og med hva serverer jeg det da? Er soppstuing greit?
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #5 Skrevet 18. september 2020 Soppstuing er kjempegodt. Hva med å servere soppstuing på noen toast, med rømme og rørte tyttebær. Yum! Anonymkode: 4716a...fe6 16
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #6 Skrevet 18. september 2020 Jeg tenker at soppstuing er tilbehør. Kanskje det kunne funket sammen med Yorkshire pudding som forrett. Da må du passe størrelsen. Anonymkode: 5c46f...f26 3
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #7 Skrevet 18. september 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Soppstuing er kjempegodt. Hva med å servere soppstuing på noen toast, med rømme og rørte tyttebær. Yum! Anonymkode: 4716a...fe6 Det hørtes ut som perfekt forrett!! Anonymkode: 98e39...1e9 6
exictence Skrevet 18. september 2020 #8 Skrevet 18. september 2020 Synes det høres lekkert ut. Hvorfor ikke poteter til viltgryta? Synes det er godt med noe tilbehør til viltgryta som ris, poet, quinoa eller noe? 3
SoWhat? Skrevet 18. september 2020 Forfatter #9 Skrevet 18. september 2020 (endret) 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Soppstuing er kjempegodt. Hva med å servere soppstuing på noen toast, med rømme og rørte tyttebær. Yum! Anonymkode: 4716a...fe6 Det så utrolig godt ut! Jeg baker lett en spiralloff selv, og serverer den som toastskiver. Hmmm Endret 18. september 2020 av SoWhat? 1
SoWhat? Skrevet 18. september 2020 Forfatter #10 Skrevet 18. september 2020 2 minutter siden, exictence skrev: Synes det høres lekkert ut. Hvorfor ikke poteter til viltgryta? Synes det er godt med noe tilbehør til viltgryta som ris, poet, quinoa eller noe? Da serverer jeg gode poteter. Tenkte å ha ris hvis poteter var i forretten. Men nå blir det jo ikke sånn 🙂 1
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #11 Skrevet 18. september 2020 2 minutter siden, SoWhat? skrev: Det så utrolig godt ut! Jeg baker lett en spiralloff selv, og serverer den som tomatskiver. Hmmm Perfekt 😊 Anonymkode: 4716a...fe6 2
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #12 Skrevet 18. september 2020 12 minutter siden, SoWhat? skrev: Jeg skal lage tre-retters middag i morgen, og lurte på om jeg skulle servere potetpannekaker med soppstuing. Hva tenker dere? Skal ha viltgryte til hovedrett, og blir ikke poteter da, men litt sopp i gryta. Jeg tenker "ikke gjenta noen av hovedingrediensene" og "ikke dobbelt opp av lignende kategori til samme rett". Så enten potetpannekaker (med noe syrlig tilbehør, feks tyttebærsyltetøy som foreslått, men ikke soppstuing), eller "vanlige" pannekaker (eller toast) med soppstuing, til forrett, eller viltgryte med sopp og poteter til hovedrett. Anonymkode: 71294...2a8 4
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #13 Skrevet 18. september 2020 Akkurat nå, SoWhat? skrev: Da serverer jeg gode poteter. Tenkte å ha ris hvis poteter var i forretten. Men nå blir det jo ikke sånn 🙂 Viltgryte med ris? Suynes ikke det passer. Potetpure eller poteter. Anonymkode: 3d8fc...813 11
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #14 Skrevet 18. september 2020 Jeg tenker at blinis (små pannekaker, kan sikkert lages med potet i også) med en klatt soppstuing og f.eks. litt tyttebær eller syltet rødløk høres godt ut Gjerne et annet element for å friske det litt opp i tillegg Anonymkode: 2650d...065 4
SoWhat? Skrevet 18. september 2020 Forfatter #15 Skrevet 18. september 2020 (endret) 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg tenker "ikke gjenta noen av hovedingrediensene" og "ikke dobbelt opp av lignende kategori til samme rett". Så enten potetpannekaker (med noe syrlig tilbehør, feks tyttebærsyltetøy som foreslått, men ikke soppstuing), eller "vanlige" pannekaker (eller toast) med soppstuing, til forrett, eller viltgryte med sopp og poteter til hovedrett. Anonymkode: 71294...2a8 Jeg tenker også at man ikke skal gjenta fra forrett til hovedrett. Men jeg tenker at jeg bruker kantarell og en sort til i forrett. Og har steinsopp i viltgryte? Kanskje en sort til. Har mye sopp! Og så går det jo an å ha rips,-eller rognebærgele til viltgryte? Får tak i alt dette. Endret 18. september 2020 av SoWhat?
Pupperulla Skrevet 18. september 2020 #16 Skrevet 18. september 2020 16 minutter siden, SoWhat? skrev: Ok, takk for svar. Det var faktisk det jeg lurte på selv også! Men soppstuing vil jeg gjerne servere da det er en av de tingene jeg lager som blir godt 🙂 så hvordan og med hva serverer jeg det da? Er soppstuing greit? Soppstuing er veldig godt, jeg har noenganger servert butterdeigpinner ved siden av. Deler ferdige plater i 3 på langs og steker i ovn. 1
SoWhat? Skrevet 18. september 2020 Forfatter #17 Skrevet 18. september 2020 Er så gøy når folk alltid svarer i mattråden! Har alltid fått mye hjelp her. Bare kom med flere forslag, for det kan like godt bli brukt en annen gang! Og det kan jo også være til hjelp for andre.
SoWhat? Skrevet 18. september 2020 Forfatter #18 Skrevet 18. september 2020 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Viltgryte med ris? Suynes ikke det passer. Potetpure eller poteter. Anonymkode: 3d8fc...813 Tror jeg satser på potetpure. Takk!
AnonymBruker Skrevet 18. september 2020 #19 Skrevet 18. september 2020 1 minutt siden, SoWhat? skrev: Tror jeg satser på potetpure. Takk! Jeg syns viltgryte med langkornet ris eller villris er kjempegodt, og det er potet også. Det er smak og behag. Server det du liker best. Jeg liker også å ha en frisk salatblad salat ved siden av, gjerne vasket i litt eddik. Anonymkode: 4716a...fe6 4
SoWhat? Skrevet 18. september 2020 Forfatter #20 Skrevet 18. september 2020 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg syns viltgryte med langkornet ris eller villris er kjempegodt, og det er potet også. Det er smak og behag. Server det du liker best. Jeg liker også å ha en frisk salatblad salat ved siden av, gjerne vasket i litt eddik. Anonymkode: 4716a...fe6 Det så ikke dumt ut med salat da det blir et friskt tilbehør!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå