AnonymBruker Skrevet 16. september 2020 #1 Del Skrevet 16. september 2020 Er det ett krydder som man kan helle uendelig mye på mat som smaker godt og ikke gjør deg syk? Anonymkode: 7f8b2...483 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
solmåneogstjerner Skrevet 16. september 2020 #2 Del Skrevet 16. september 2020 Hvorfor skal du helle på uendelig mye? Det er ingen krydder som gjør meg syk ihvertfall, men jeg trenger ikke uendelige mengder uansett. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. september 2020 #3 Del Skrevet 16. september 2020 5 minutter siden, solmåneogstjerner skrev: Hvorfor skal du helle på uendelig mye? Det er ingen krydder som gjør meg syk ihvertfall, men jeg trenger ikke uendelige mengder uansett. Liker masse krydder på maten Ts Anonymkode: 7f8b2...483 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. september 2020 #4 Del Skrevet 16. september 2020 Liker godt umami krydderet fra Santa Maria Men blir ikke syk av krydder da. Hvilke krydder blir du syk av? Aldri hørt om før. Anonymkode: e619e...ef3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cleangal Skrevet 16. september 2020 #5 Del Skrevet 16. september 2020 Jeg blir syk av blandingskrydder, f.eks Piffi og grillkrydder. «Rent» krydder, som basilikum, oregano, paprika osv kan jeg bruke så mye jeg vil av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
solmåneogstjerner Skrevet 16. september 2020 #6 Del Skrevet 16. september 2020 9 minutter siden, AnonymBruker skrev: Liker masse krydder på maten Ts Anonymkode: 7f8b2...483 Ja. Men hva er det du blir syk av da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. september 2020 #7 Del Skrevet 16. september 2020 Om du velger sånne ferdige blandinger så er det oftest mest salt, så da skjønner jeg at du kan bli litt kvalm. Jeg blander egne blandinger å har i mat, kjøper krydder og tørkede urter å blander de til krydderblandinger alt ettersom hva jeg vil ha. Røkt paprika, paprika, spisskummin, chiliflak, kayennepepper, og basillikum er de jeg bruker mest, (i forskjellige blandinger) Har du også nok syre i maten (sitron eks) så trenger man ofte ikke så mye salt for å få smakseksplosjon i munnen Anonymkode: c146c...0b9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. september 2020 #8 Del Skrevet 16. september 2020 34 minutter siden, cleangal said: Jeg blir syk av blandingskrydder, f.eks Piffi og grillkrydder. «Rent» krydder, som basilikum, oregano, paprika osv kan jeg bruke så mye jeg vil av. Det er gjerne smaksforsterker (glutamat) i slike blandinger. Det er det mange som reagerer på. Anonymkode: 85ddc...ad0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. september 2020 #9 Del Skrevet 16. september 2020 Du kan jo fint bruke krydder i ren form så mye du gidder, ferske urter, fersk hvitløk, fersk chili, fersk ingefær ect. Anonymkode: b82c9...27c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. september 2020 #10 Del Skrevet 17. september 2020 22 hours ago, AnonymBruker said: Liker masse krydder på maten Ts Anonymkode: 7f8b2...483 Da tror jeg du lager feil type mat for deg. Sjekk heller ut indisk mat, eller mat fra Etiopia/Eritrea. Der er det mye mat som skal/kan være sterk på en god måte. Jeg tror det er den sterk-heten du savner! Man skal ikke ha uendelige mengder med mye salt/kanel etc! Anonymkode: a3ff5...8ef 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå