Gjest florence Skrevet 18. september 2002 #1 Del Skrevet 18. september 2002 Er møkka lei av teflongryter som ikke tåler noen ting! Trenger tips til solide gryter som en kan lage saus i uten å svi den. Noen der ute med erfaringer? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Chica Skrevet 19. september 2002 #2 Del Skrevet 19. september 2002 Jeg bruker bare Høyang kasseroller(de svarte), og da er det nesten umulig å svi noe. Hvis jeg først klarer det, er det bare å skylle kasserollen under rennende vann og den er like fin igjen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 19. september 2002 #3 Del Skrevet 19. september 2002 TV2-hjelper deg hadde en test på teflon/titaniumspanner for en uke eller to siden. Tipper du finner resultatet på hjemmesidene deres. Ellers vet jeg at titanium skal være mye mere slitesterkt enn det gamle teflonbelegget. Men selv om de sier du kan bruke metallredskaper, så er det nok lurt å la være. Men da holder de seg i alle fall fine også, og du slipper avskalling av sort belegg i maten... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 19. september 2002 #4 Del Skrevet 19. september 2002 Jeg fikk to titangryter og en titanstekepanne til jul for tre år siden, disse er per i dag like fine som nye. De er en drøm å lage mat med, maten svir seg ikke, og det setter seg ingenting fast! Kunne ikke tenkt meg å bytte de ut mot noe:) Mvh Camilla Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
diddi Skrevet 19. september 2002 #5 Del Skrevet 19. september 2002 Gastrolux har en liten gryte med helletut. Den står på bryllupsønskelista vår. Har stekepanne som vi er fornøyd med. Men de er jo dyre. Men har holdt bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 19. september 2002 #6 Del Skrevet 19. september 2002 GASTROLUX :-) Eva Trio har også bra kjeler. ....ScanPan er også OK. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Klips Skrevet 19. september 2002 #7 Del Skrevet 19. september 2002 EvaTrio med Sliplet belegg er bra, men de har veldig vonde håndtak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hilde Skrevet 21. september 2002 #8 Del Skrevet 21. september 2002 Jeg har ikke hatt problemer med at grytene og pannene blir stygge - men man må for all del ikke bruke skarpe redskaper i grytene - jeg bruker redskaper av tre og spesial-redskaper for gryter med belegg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 22. september 2002 #9 Del Skrevet 22. september 2002 Scan pan er veldig bra! De er laget av keramisk titanium og tåler alt! Fantastiske å koke melk og hvite sauser i, det svir seg ikke uansett og de trenger bare å bli skylt med litt såpe og varmt vann så vips er de rene. Kan endatil bruke stålvisper o.l. i pannene! Hilsen Margot :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå