Gå til innhold

rømme eller crame fraiche? kjerringråd


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Da må jeg spørre spørsmål når matlaging og ingrediens nevner det skal være rømme. 

Andre sier det skal være creme fraiche. 

Finnes det annet jeg også kan bruke?

Jeg blir litt forvirret hva er forskjellen

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

De færreste vil merke forskjellen. Eneste er at rømme ikke skal kokes så hardt.

Anonymkode: 1073f...36d

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Creme fraiche tåler varmebehandling bedre, rømme skiller seg /blir kornete. Smak omtrent det samme.

Anonymkode: 5987f...0c3

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Det er akkurat det samme, hvertfall på smak, men det er gjort et eller annet med creme fraichen så den tåler koking bedre. 

Anonymkode: ac59a...01c

AnonymBruker
Skrevet

Hva er det du skal lage? :)

 

 

Anonymkode: 0d156...8e7

AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Det er akkurat det samme, hvertfall på smak, men det er gjort et eller annet med creme fraichen så den tåler koking bedre. 

Anonymkode: ac59a...01c

Det smaker jo ikke det samme? 

Anonymkode: 0d156...8e7

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

hva er oppgaven til crame fraiche og rømme?

 

Anonymkode: 8bfc8...a0c

AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Hva er det du skal lage? :)

 

 

Anonymkode: 0d156...8e7

jeg skal lage jegergryte.

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

hva er oppgaven til crame fraiche og rømme?

 

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Det blir jo kremet da. Creme fraiche funker best, som de andre sier, den tåler koking bedre. 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

et spørsmål om matfløte? når jeg har åpnet den, hvor lang tid har den holdbarhet etterpå? jeg har tenkt mange ganger på det. Siden det i utgangspunktet har lang holdbarhet uåpnet, men hva når jeg åpner den?

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Skrevet
13 minutter siden, AnonymBruker said:

et spørsmål om matfløte? når jeg har åpnet den, hvor lang tid har den holdbarhet etterpå? jeg har tenkt mange ganger på det. Siden det i utgangspunktet har lang holdbarhet uåpnet, men hva når jeg åpner den?

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Ca 1 uke :)

Skrevet
16 minutter siden, AnonymBruker skrev:

et spørsmål om matfløte? når jeg har åpnet den, hvor lang tid har den holdbarhet etterpå? jeg har tenkt mange ganger på det. Siden det i utgangspunktet har lang holdbarhet uåpnet, men hva når jeg åpner den?

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Bare et råd. Vanlig kremfløte smaker alltid best. Matfløte og kaffefløte er en vits

  • Liker 8
AnonymBruker
Skrevet
11 minutter siden, Brunhilde skrev:

Ca 1 uke :)

hvorfor skriver ikke tinemerier det på kartongen?

Anonymkode: 8bfc8...a0c

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
30 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det smaker jo ikke det samme? 

Anonymkode: 0d156...8e7

Ikke om du spiser det rett fra begeret, men funksjonen i en litt avansert rett er mye den samme. Som sagt ville du slitt i en blindtest, to ellers helt like retter, den ene med rømme og den andre med krem fræsj. Eller hva tror du?

Anonymkode: 1073f...36d

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
8 minutter siden, SoWhat? skrev:

Bare et råd. Vanlig kremfløte smaker alltid best. Matfløte og kaffefløte er en vits

Ok. hvordan håndterer du kremfløte når du koker og varmer opp mat?

Anonymkode: 8bfc8...a0c

AnonymBruker
Skrevet
9 minutter siden, SoWhat? skrev:

Bare et råd. Vanlig kremfløte smaker alltid best. Matfløte og kaffefløte er en vits

Skummelt melk er best!

Anonymkode: 1073f...36d

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Skummelt melk er best!

Anonymkode: 1073f...36d

er det kjerringråd, eller er det for å ha det moro?

Anonymkode: 8bfc8...a0c

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
22 minutter siden, AnonymBruker skrev:

hvorfor skriver ikke tinemerier det på kartongen?

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Det gjør de...

Anonymkode: e36e3...dfe

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Det gjør de...

Anonymkode: e36e3...dfe

så du mener jeg må lese bedre? jeg husker ikke om det er q-meierier eller om det var tine. 

Anonymkode: 8bfc8...a0c

AnonymBruker
Skrevet
57 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det er akkurat det samme, hvertfall på smak, men det er gjort et eller annet med creme fraichen så den tåler koking bedre. 

Anonymkode: ac59a...01c

Det smaker virkelig ikke det samme. Jeg klarer ikke creme frache, men er veldig glad i rømme.

Anonymkode: 83d40...5dc

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...