Jump to content
AnonymBruker

rømme eller crame fraiche? kjerringråd

Recommended Posts

AnonymBruker

Da må jeg spørre spørsmål når matlaging og ingrediens nevner det skal være rømme. 

Andre sier det skal være creme fraiche. 

Finnes det annet jeg også kan bruke?

Jeg blir litt forvirret hva er forskjellen

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

De færreste vil merke forskjellen. Eneste er at rømme ikke skal kokes så hardt.

Anonymkode: 1073f...36d

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Creme fraiche tåler varmebehandling bedre, rømme skiller seg /blir kornete. Smak omtrent det samme.

Anonymkode: 5987f...0c3

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Det er akkurat det samme, hvertfall på smak, men det er gjort et eller annet med creme fraichen så den tåler koking bedre. 

Anonymkode: ac59a...01c

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Hva er det du skal lage? :)

 

 

Anonymkode: 0d156...8e7

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Det er akkurat det samme, hvertfall på smak, men det er gjort et eller annet med creme fraichen så den tåler koking bedre. 

Anonymkode: ac59a...01c

Det smaker jo ikke det samme? 

Anonymkode: 0d156...8e7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

AnonymBruker

hva er oppgaven til crame fraiche og rømme?

 

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Hva er det du skal lage? :)

 

 

Anonymkode: 0d156...8e7

jeg skal lage jegergryte.

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Share this post


Link to post
Share on other sites
Meadow
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

hva er oppgaven til crame fraiche og rømme?

 

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Det blir jo kremet da. Creme fraiche funker best, som de andre sier, den tåler koking bedre. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

et spørsmål om matfløte? når jeg har åpnet den, hvor lang tid har den holdbarhet etterpå? jeg har tenkt mange ganger på det. Siden det i utgangspunktet har lang holdbarhet uåpnet, men hva når jeg åpner den?

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Share this post


Link to post
Share on other sites
Brunhilde
13 minutter siden, AnonymBruker said:

et spørsmål om matfløte? når jeg har åpnet den, hvor lang tid har den holdbarhet etterpå? jeg har tenkt mange ganger på det. Siden det i utgangspunktet har lang holdbarhet uåpnet, men hva når jeg åpner den?

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Ca 1 uke :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
SoWhat?
16 minutter siden, AnonymBruker skrev:

et spørsmål om matfløte? når jeg har åpnet den, hvor lang tid har den holdbarhet etterpå? jeg har tenkt mange ganger på det. Siden det i utgangspunktet har lang holdbarhet uåpnet, men hva når jeg åpner den?

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Bare et råd. Vanlig kremfløte smaker alltid best. Matfløte og kaffefløte er en vits

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
11 minutter siden, Brunhilde skrev:

Ca 1 uke :)

hvorfor skriver ikke tinemerier det på kartongen?

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

AnonymBruker
30 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det smaker jo ikke det samme? 

Anonymkode: 0d156...8e7

Ikke om du spiser det rett fra begeret, men funksjonen i en litt avansert rett er mye den samme. Som sagt ville du slitt i en blindtest, to ellers helt like retter, den ene med rømme og den andre med krem fræsj. Eller hva tror du?

Anonymkode: 1073f...36d

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
8 minutter siden, SoWhat? skrev:

Bare et råd. Vanlig kremfløte smaker alltid best. Matfløte og kaffefløte er en vits

Ok. hvordan håndterer du kremfløte når du koker og varmer opp mat?

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
9 minutter siden, SoWhat? skrev:

Bare et råd. Vanlig kremfløte smaker alltid best. Matfløte og kaffefløte er en vits

Skummelt melk er best!

Anonymkode: 1073f...36d

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Skummelt melk er best!

Anonymkode: 1073f...36d

er det kjerringråd, eller er det for å ha det moro?

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
22 minutter siden, AnonymBruker skrev:

hvorfor skriver ikke tinemerier det på kartongen?

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Det gjør de...

Anonymkode: e36e3...dfe

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Det gjør de...

Anonymkode: e36e3...dfe

så du mener jeg må lese bedre? jeg husker ikke om det er q-meierier eller om det var tine. 

Anonymkode: 8bfc8...a0c

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
57 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det er akkurat det samme, hvertfall på smak, men det er gjort et eller annet med creme fraichen så den tåler koking bedre. 

Anonymkode: ac59a...01c

Det smaker virkelig ikke det samme. Jeg klarer ikke creme frache, men er veldig glad i rømme.

Anonymkode: 83d40...5dc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...