AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #1 Del Skrevet 4. august 2020 Da må jeg spørre spørsmål når matlaging og ingrediens nevner det skal være rømme. Andre sier det skal være creme fraiche. Finnes det annet jeg også kan bruke? Jeg blir litt forvirret hva er forskjellen Anonymkode: 8bfc8...a0c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #2 Del Skrevet 4. august 2020 De færreste vil merke forskjellen. Eneste er at rømme ikke skal kokes så hardt. Anonymkode: 1073f...36d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #3 Del Skrevet 4. august 2020 Creme fraiche tåler varmebehandling bedre, rømme skiller seg /blir kornete. Smak omtrent det samme. Anonymkode: 5987f...0c3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #4 Del Skrevet 4. august 2020 Det er akkurat det samme, hvertfall på smak, men det er gjort et eller annet med creme fraichen så den tåler koking bedre. Anonymkode: ac59a...01c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #5 Del Skrevet 4. august 2020 Hva er det du skal lage? Anonymkode: 0d156...8e7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #6 Del Skrevet 4. august 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Det er akkurat det samme, hvertfall på smak, men det er gjort et eller annet med creme fraichen så den tåler koking bedre. Anonymkode: ac59a...01c Det smaker jo ikke det samme? Anonymkode: 0d156...8e7 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #7 Del Skrevet 4. august 2020 hva er oppgaven til crame fraiche og rømme? Anonymkode: 8bfc8...a0c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #8 Del Skrevet 4. august 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Hva er det du skal lage? Anonymkode: 0d156...8e7 jeg skal lage jegergryte. Anonymkode: 8bfc8...a0c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Meadow Skrevet 4. august 2020 #9 Del Skrevet 4. august 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: hva er oppgaven til crame fraiche og rømme? Anonymkode: 8bfc8...a0c Det blir jo kremet da. Creme fraiche funker best, som de andre sier, den tåler koking bedre. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #10 Del Skrevet 4. august 2020 et spørsmål om matfløte? når jeg har åpnet den, hvor lang tid har den holdbarhet etterpå? jeg har tenkt mange ganger på det. Siden det i utgangspunktet har lang holdbarhet uåpnet, men hva når jeg åpner den? Anonymkode: 8bfc8...a0c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 4. august 2020 #11 Del Skrevet 4. august 2020 13 minutter siden, AnonymBruker said: et spørsmål om matfløte? når jeg har åpnet den, hvor lang tid har den holdbarhet etterpå? jeg har tenkt mange ganger på det. Siden det i utgangspunktet har lang holdbarhet uåpnet, men hva når jeg åpner den? Anonymkode: 8bfc8...a0c Ca 1 uke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 4. august 2020 #12 Del Skrevet 4. august 2020 16 minutter siden, AnonymBruker skrev: et spørsmål om matfløte? når jeg har åpnet den, hvor lang tid har den holdbarhet etterpå? jeg har tenkt mange ganger på det. Siden det i utgangspunktet har lang holdbarhet uåpnet, men hva når jeg åpner den? Anonymkode: 8bfc8...a0c Bare et råd. Vanlig kremfløte smaker alltid best. Matfløte og kaffefløte er en vits 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #13 Del Skrevet 4. august 2020 11 minutter siden, Brunhilde skrev: Ca 1 uke hvorfor skriver ikke tinemerier det på kartongen? Anonymkode: 8bfc8...a0c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #14 Del Skrevet 4. august 2020 30 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det smaker jo ikke det samme? Anonymkode: 0d156...8e7 Ikke om du spiser det rett fra begeret, men funksjonen i en litt avansert rett er mye den samme. Som sagt ville du slitt i en blindtest, to ellers helt like retter, den ene med rømme og den andre med krem fræsj. Eller hva tror du? Anonymkode: 1073f...36d 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #15 Del Skrevet 4. august 2020 8 minutter siden, SoWhat? skrev: Bare et råd. Vanlig kremfløte smaker alltid best. Matfløte og kaffefløte er en vits Ok. hvordan håndterer du kremfløte når du koker og varmer opp mat? Anonymkode: 8bfc8...a0c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #16 Del Skrevet 4. august 2020 9 minutter siden, SoWhat? skrev: Bare et råd. Vanlig kremfløte smaker alltid best. Matfløte og kaffefløte er en vits Skummelt melk er best! Anonymkode: 1073f...36d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #17 Del Skrevet 4. august 2020 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Skummelt melk er best! Anonymkode: 1073f...36d er det kjerringråd, eller er det for å ha det moro? Anonymkode: 8bfc8...a0c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #18 Del Skrevet 4. august 2020 22 minutter siden, AnonymBruker skrev: hvorfor skriver ikke tinemerier det på kartongen? Anonymkode: 8bfc8...a0c Det gjør de... Anonymkode: e36e3...dfe 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #19 Del Skrevet 4. august 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Det gjør de... Anonymkode: e36e3...dfe så du mener jeg må lese bedre? jeg husker ikke om det er q-meierier eller om det var tine. Anonymkode: 8bfc8...a0c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #20 Del Skrevet 4. august 2020 57 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er akkurat det samme, hvertfall på smak, men det er gjort et eller annet med creme fraichen så den tåler koking bedre. Anonymkode: ac59a...01c Det smaker virkelig ikke det samme. Jeg klarer ikke creme frache, men er veldig glad i rømme. Anonymkode: 83d40...5dc 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå