Gå til innhold

Vegansk fyll til ravioli?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Er det noen som har forslag til fyll man kan ha i ravioli som er vegansk? Feks noe som kan erstatte ricotta? :) 

Anonymkode: bb59c...a92

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Spinat, sopp, tomat/soltørket tomat, oliven/tapenade, artisjokk, eller søtpotet. 

Anonymkode: 1a1c2...cf4

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan man lage pasta uten egg da? 

Anonymkode: 2dc19...092

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

25 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Spinat, sopp, tomat/soltørket tomat, oliven/tapenade, artisjokk, eller søtpotet. 

Anonymkode: 1a1c2...cf4

Takk for gode tips! 

 

22 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kan man lage pasta uten egg da? 

Anonymkode: 2dc19...092

Ja, kan lage med bare mel og vann! :) 

Anonymkode: bb59c...a92

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke prøvd, men ser for meg at cashew»ost» med litt urter som basilikum og timan og gjerne litt sitronskall kan være godt. 
 

Eller sopp, hvitløk, pinjekjerner, basilikum kremet med Gryr eller lignende.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 8.7.2020 den 18.45, AnonymBruker skrev:

Takk for gode tips! 

 

Ja, kan lage med bare mel og vann! :) 

Anonymkode: bb59c...a92

Ravioli? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

9 minutter siden, Guidet Kvinne skrev:

Ravioli? 

Ja selvsagt kan man lage vegansk ravioli .!!

Anonymkode: 0900e...2eb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ja selvsagt kan man lage vegansk ravioli .!!

Anonymkode: 0900e...2eb

Med pasta uten egg? Vegansk fyll er jo greit. Pasta uten egg er også greit, men til ravioli: hvordan fungerer «deigen» uten bindemiddel? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, Guidet Kvinne skrev:

Med pasta uten egg? Vegansk fyll er jo greit. Pasta uten egg er også greit, men til ravioli: hvordan fungerer «deigen» uten bindemiddel? 

Det tar en god del lengre tid å lage, da blandingen bør stå i kjøleskapet over natten for å klare å holde sammen når den går gjennom pastamaskinen, eller ha i olje i blandingen. Evt kan man bruke egg-erstatning som man finner på Meny feks, om gjør det litt enklere så klart. :) Flere veier til målet! 

Anonymkode: bb59c...a92

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, Kinder skrev:

Har ikke prøvd, men ser for meg at cashew»ost» med litt urter som basilikum og timan og gjerne litt sitronskall kan være godt. 
 

Eller sopp, hvitløk, pinjekjerner, basilikum kremet med Gryr eller lignende.

 

Mm, smart med den osteblandingen! Takk for gode forslag! :) 

Anonymkode: bb59c...a92

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 8.7.2020 den 18.23, AnonymBruker skrev:

Kan man lage pasta uten egg da? 

Anonymkode: 2dc19...092

Så og si all tørr pasta du kjøper på butikken en uten egg

Anonymkode: aae9e...f68

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...