Gå til innhold

Smarte kjøkkenredskaper - tips?


Zienna

Anbefalte innlegg

Siden jeg elsker å lage mat blir det mye skjæring av grønnsaker.  I dag laget jeg spagettisaus. Skar opp gulerøtter, løk, hvitløk og selleri i små biter.  Bruker en kniv med stort blad, men det tar jo litt tid..  Har noen tips om andre metoder/grønnsakskuttere som kan effektivisere?  

Mitt bidrag er å tipse om å bruke ostehøvelen når du lager agurksalat og til å strimle opp kålen til coleslaw.  Da blir det perfekt tynt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har en hakke- og piskedings fra Tupperware som faktisk fungerer. Den ligner på denne, men er nok hakket mindre. Går allikevel fint å hakke både løk og gulrøtter i den. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker vannkoker til å varme opp tevann o.l. Går mye raskere enn i kjele på kokeplate.

Anonymkode: 560e7...96c

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ting som skal hakkes smått kjører jeg i food processor-en (matmølle på norsk? 🤔). Har et par små som kom med stavmikseren.

Til å kutte kål, agurk og slikt tynt bruker jeg mandolin. Bare pass fingrene! 

Anonymkode: b07cd...820

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...