AnonymBruker Skrevet 10. juli 2020 #21 Del Skrevet 10. juli 2020 4 minutter siden, Mumsmums said: Uten sukker blir det bare vispet egg og ikke like luftig. Med mindre sukker blir det eggedosis, sukre har en viktig rolle i luftighet i eggedosis. Jeg har aldri prøvd, men du kan sikkert vispe eggeplommer og mindre sukker, og så stivpiske eggehviter for seg. Da blir det luftig, forutsatt at du ikke rører for mye når alt skal røres sammen til slutt (så du rører ut luften). Anonymkode: f578b...ed7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 10. juli 2020 #22 Del Skrevet 10. juli 2020 Jeg søkte på "sukkerbrød med mindre sukker" og det kom mange treff. Dette var et av dem, du kan jo prøve om det fungerer, ts. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mumsmums Skrevet 10. juli 2020 #23 Del Skrevet 10. juli 2020 13 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg har aldri prøvd, men du kan sikkert vispe eggeplommer og mindre sukker, og så stivpiske eggehviter for seg. Da blir det luftig, forutsatt at du ikke rører for mye når alt skal røres sammen til slutt (så du rører ut luften). Anonymkode: f578b...ed7 Dette hørtes litt spennende ut å teste😅 eneste jeg tenker er at det kan bli tørt. Bruker denne fremgangsmåte i amerikanske pannekaker og de blir litt tørr eller prøs.. men kan jo være det andre blandingsforholdene.. synd jeg ikke har noen som spiser kake, for da sku jeg testet🙈 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå