Eldorado98 Skrevet 7. juli 2020 #1 Del Skrevet 7. juli 2020 Lurte på om noen har noen tips til å få "bedre" ris i riskoker? Pleier egentlig å koke i gryte, hvor jeg pleier å ha litt smør og biter av pasta oppi, men usikker på om dette vil fungere i en riskoker. Har tidligere opplevd at risen har blitt klissete når jeg har brukt riskoker, og ønsker om mulig å unngå dette. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. juli 2020 #2 Del Skrevet 7. juli 2020 Smaker helt likt. Anonymkode: 27e32...6de Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Random Skrevet 8. juli 2020 #3 Del Skrevet 8. juli 2020 Ikke bruk smør/olje. Hvis risen blir klissete bruker du for mye vann. Vask risen godt først, putt 3dl vann per 2dl ris i riskokeren. Når det er ferdig med "cook" kan du røre godt med plastskje og la den stå litt på "warm" i noen minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2020 #4 Del Skrevet 11. juli 2020 Risen må dampe minimum 10-15 min etter den er kokt. Minst halvparten av tida med lokket av. Ikke ha oppi noe annet enn ris og vann. Anonymkode: 8aee2...3fd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå