Rodeprikker Skrevet 3. juli 2020 #1 Del Skrevet 3. juli 2020 Jeg bakte en suksessterte i langpanne for en uke siden og hev den rett i fryseren. Hvor lenge før den skal spises bør jeg ta den opp? Skal den tines i romtemperatur eller kjøleskap?🤷♀️ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2020 #2 Del Skrevet 3. juli 2020 Jeg ville tatt den ut kvelden før og satt i kjøleskap. Anonymkode: c2ff4...96f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Taluno Skrevet 4. juli 2020 #3 Del Skrevet 4. juli 2020 Så godt som alt skal tines i kjøleskap, ikke romtemperatur. Hvor lang tid det tar vil variere etter hvor tykk den er, men ville tatt den ut kvelden før og lagt i kjøleskapet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå