Rodeprikker Skrevet 3. juli 2020 #1 Skrevet 3. juli 2020 Jeg bakte en suksessterte i langpanne for en uke siden og hev den rett i fryseren. Hvor lenge før den skal spises bør jeg ta den opp? Skal den tines i romtemperatur eller kjøleskap?🤷♀️
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2020 #2 Skrevet 3. juli 2020 Jeg ville tatt den ut kvelden før og satt i kjøleskap. Anonymkode: c2ff4...96f
Taluno Skrevet 4. juli 2020 #3 Skrevet 4. juli 2020 Så godt som alt skal tines i kjøleskap, ikke romtemperatur. Hvor lang tid det tar vil variere etter hvor tykk den er, men ville tatt den ut kvelden før og lagt i kjøleskapet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå