Gjest Hermulen Skrevet 16. september 2002 #1 Del Skrevet 16. september 2002 I helgen kjøpe vi Creme Brule i butikken. Den fantes på sånne små glass som det er sjokolade pudding og diverse ting. Tror det var Fjordland som produserte denne Creme Brulen, det var kjempe god :D a. Derfor lurte jeg på om det var noe her som hadde oppskriften på dette Håper noen kan hjelpe meg med dette. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cilla Skrevet 16. september 2002 #2 Del Skrevet 16. september 2002 Her er en tråd der oppskriften er: http://www.kvinneguiden.no/Forum/viewtopic...ht=creme+brulee Denne desserten skal vist ikke være den letteste å lage, men en kan jo prøve Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 16. september 2002 #3 Del Skrevet 16. september 2002 Her er en annen tråd: http://www.kvinneguiden.no/Forum/viewtopic.php?t=6311 Vi fant ut at det er viktig at alle ingrediensenen er romtempererte før man starter. Det betyr at fløten og eggene bør få noen timer på benken før man starter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjestekokken Skrevet 17. september 2002 #4 Del Skrevet 17. september 2002 Hei, her er oppskriften 7 1/2 dl fløte 2 1/2 dl melk 150 g sukker 8 eggeplommer 2 vaniljestenger ovnen forvarmes 100c fløte/melk halvparten av sukkeret og vaniljestengene(splitte, skrap ut frøene) varmes til kokepunktet plommene og resten av sukkeret piskes lett sammen hell det varme over plommene, tilbake i kjelen og massen tyknes over svak varme. bruk glerne en slikkepott sånn at du kjenner i bunnen at det ikke koker fordeles i små former(denne oppskriften holder til 10-12 former) bruk gjerne kaffekopper settes rett i ovnen, det er ikke nødvendig med vannbad tid i ovnen kan variere fra 20-50 min, det kommer an på hvor varm massen er. lykke til (denne har jeg laget tusenvis av ganger i jobbsammenheng) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjestekokken Skrevet 17. september 2002 #5 Del Skrevet 17. september 2002 var litt for rask, når de er ferdig i ovnen må de kjøles ned rett før servering dysses et gjevnt lag med sukker på, og brennes med skibrenner. det med grillen i ovnen er ofte en dårlig idee, sorry lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå