Gå til innhold

Sylting av rødbeter


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg spiser masse syltede rødbeter, så jeg tenkte det var på tide å prøve å sylte mine egne. Jeg har aldri syltet noe før, men fant flere oppskrifter på nett. Noe jeg ikke helt skjønner er at noen oppskrifter blander vann og eddik, noen bruker bare eddik. Hva er årsaken til dette? Mange oppskrifter har også store mengder sukker, mens andre har ganske lite. Er dette bare en smakssak, eller har sukkeret en funksjon?

Anonymkode: 4e247...712

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Smakssak :) jeg elsker syltet rødløk, men jeg bruker bittelitt mer sukker enn oppskriften sier da jeg liker en litt mer søt rødløk. 

Anonymkode: 582e4...559

Lenke til kommentar
Del på andre sider

18 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Smakssak :) jeg elsker syltet rødløk, men jeg bruker bittelitt mer sukker enn oppskriften sier da jeg liker en litt mer søt rødløk. 

Anonymkode: 582e4...559

Takk for svar! Vil du dele oppskriften du bruker? :) 

Anonymkode: 4e247...712

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, AnonymBruker skrev:

Smakssak :) jeg elsker syltet rødløk, men jeg bruker bittelitt mer sukker enn oppskriften sier da jeg liker en litt mer søt rødløk. 

Anonymkode: 582e4...559

Rødløk eller rødbete? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...