Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Sylting av rødbeter

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg spiser masse syltede rødbeter, så jeg tenkte det var på tide å prøve å sylte mine egne. Jeg har aldri syltet noe før, men fant flere oppskrifter på nett. Noe jeg ikke helt skjønner er at noen oppskrifter blander vann og eddik, noen bruker bare eddik. Hva er årsaken til dette? Mange oppskrifter har også store mengder sukker, mens andre har ganske lite. Er dette bare en smakssak, eller har sukkeret en funksjon?

Anonymkode: 4e247...712

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Smakssak :) jeg elsker syltet rødløk, men jeg bruker bittelitt mer sukker enn oppskriften sier da jeg liker en litt mer søt rødløk. 

Anonymkode: 582e4...559

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
18 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Smakssak :) jeg elsker syltet rødløk, men jeg bruker bittelitt mer sukker enn oppskriften sier da jeg liker en litt mer søt rødløk. 

Anonymkode: 582e4...559

Takk for svar! Vil du dele oppskriften du bruker? :) 

Anonymkode: 4e247...712

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tvist
9 timer siden, AnonymBruker skrev:

Smakssak :) jeg elsker syltet rødløk, men jeg bruker bittelitt mer sukker enn oppskriften sier da jeg liker en litt mer søt rødløk. 

Anonymkode: 582e4...559

Rødløk eller rødbete? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...