AnonymBruker Skrevet 29. juni 2020 #1 Del Skrevet 29. juni 2020 Jeg spiser masse syltede rødbeter, så jeg tenkte det var på tide å prøve å sylte mine egne. Jeg har aldri syltet noe før, men fant flere oppskrifter på nett. Noe jeg ikke helt skjønner er at noen oppskrifter blander vann og eddik, noen bruker bare eddik. Hva er årsaken til dette? Mange oppskrifter har også store mengder sukker, mens andre har ganske lite. Er dette bare en smakssak, eller har sukkeret en funksjon? Anonymkode: 4e247...712 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2020 #2 Del Skrevet 29. juni 2020 Smakssak jeg elsker syltet rødløk, men jeg bruker bittelitt mer sukker enn oppskriften sier da jeg liker en litt mer søt rødløk. Anonymkode: 582e4...559 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2020 #3 Del Skrevet 29. juni 2020 18 minutter siden, AnonymBruker skrev: Smakssak jeg elsker syltet rødløk, men jeg bruker bittelitt mer sukker enn oppskriften sier da jeg liker en litt mer søt rødløk. Anonymkode: 582e4...559 Takk for svar! Vil du dele oppskriften du bruker? Anonymkode: 4e247...712 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tvist Skrevet 29. juni 2020 #4 Del Skrevet 29. juni 2020 9 timer siden, AnonymBruker skrev: Smakssak jeg elsker syltet rødløk, men jeg bruker bittelitt mer sukker enn oppskriften sier da jeg liker en litt mer søt rødløk. Anonymkode: 582e4...559 Rødløk eller rødbete? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå