AnonymBruker Skrevet 28. juni 2020 #1 Del Skrevet 28. juni 2020 Synes jeg kaster mye salat. Hvis jeg lager feks blandet salat med typisk isbergsalat, mais, tomat, agurk, paprika evt ananas osv.. er det ofte for mye igjen som ender med å bli kastet. Men kan en oppbevare salaten på en måte som gjør at den holder seg og er spiselig neste dag? Anonymkode: 961ff...455 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ugle83 Skrevet 28. juni 2020 #2 Del Skrevet 28. juni 2020 Putt den i kjøleskapet med plast over Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2020 #3 Del Skrevet 28. juni 2020 1 time siden, Ugle83 skrev: Putt den i kjøleskapet med plast over Ja, men er den like god? Blir den ikke vassen? Hva med maisen osv? Like god å spise? Anonymkode: 961ff...455 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 29. juni 2020 #4 Del Skrevet 29. juni 2020 On 6/28/2020 at 3:09 PM, AnonymBruker said: Ja, men er den like god? Blir den ikke vassen? Hva med maisen osv? Like god å spise? Anonymkode: 961ff...455 Men prøv da vel! Er jo ikke verre enn at du kaster den hvis du ikke liker den? Jeg spiser gjerne salat dagen etter og syns den er like god da. Jeg bruker ikke mais i salat, men bortsett fra det så syns jeg den holder seg godt i kjøleskapet under plast. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2020 #5 Del Skrevet 29. juni 2020 Jeg bruker helt lufttette bokser, da holder salaten seg fint og smaker godt et par dager. Det er jo forskjell på hvor kresen man er, mannen i huset spiser også opp salat som har stått uten lokk på. Anonymkode: 4cef7...2de Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2020 #6 Del Skrevet 29. juni 2020 Den holder seg bedre uten dressing. Ha den separat, så kan man ha på selv på tallerkenen. Da holder den seg fint i kjøleskapet en stund. Anonymkode: a3b24...8c5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2020 #7 Del Skrevet 29. juni 2020 Vet ikke om den finnes i sortimentet lenger, men Tupperware hadde i hvert fall tidligere en salatskål med rist i bunnen. I den holder salaten seg frisk i minst 3-4 dager i kjøleskapet. Anonymkode: 1c34d...1db 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zienna Skrevet 29. juni 2020 #8 Del Skrevet 29. juni 2020 10 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vet ikke om den finnes i sortimentet lenger, men Tupperware hadde i hvert fall tidligere en salatskål med rist i bunnen. I den holder salaten seg frisk i minst 3-4 dager i kjøleskapet. Anonymkode: 1c34d...1db Jeg har en sånn, og dette stemmer. Det blir vått i bunnen av salatskålen, og slik blir salaten dvask og våt i stedet for frisk og sprø. Med rist unngås dette. Synes ellers at små tomater delt i to holder bedre i salat enn store tomater som er kuttet opp. Agurken holder seg bedre når den er delt i terninger, framfor i tynne skiver. Ruccola holder seg dårlig/kort, mens isberg- eller crisposalat holder seg mye bedre. Jeg innbiller meg også at litt sitronsaft holder den friskere, men vet ikke om det er riktig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 29. juni 2020 #9 Del Skrevet 29. juni 2020 (endret) Hvis en fjerner kjernene i tomat og agurk, så holder min seg i en tett plastboks 4-5 dager i kjøleskapet. Det er kjernene (innmaten) i tomat og agurk som gjør salaten bløt. Selvfølgelig uten dressing. Endret 29. juni 2020 av Belima Rettet skrivefeil Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå