AnonymBruker Skrevet 24. juni 2020 #1 Del Skrevet 24. juni 2020 Jeg bor i leilighet i byen, og det er ikke tillatt med grill. Men vil gjerne kose meg med noen smakfulle middager på verandaen likevel. Hva spiser dere som sommermat, gjerne med tanke på alle de gode råvarene som finner i butikken nå? Anonymkode: 19178...546 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2020 #2 Del Skrevet 24. juni 2020 Du kan jo grille noe i ovnen på grill funksjon😂 det gjør jeg Anonymkode: 47762...9ca 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2020 #3 Del Skrevet 24. juni 2020 Salater- med pasta, kylling, laks etc spekemat og potetsalat focaccia og tzatsiki (gjerne hjemmelaget) er digg tilbehør til det meste Typisk grillkjøtt kan du like gjerne steke på ovnen Anonymkode: 772b7...cb6 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2020 #4 Del Skrevet 24. juni 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Jeg bor i leilighet i byen, og det er ikke tillatt med grill. Men vil gjerne kose meg med noen smakfulle middager på verandaen likevel. Hva spiser dere som sommermat, gjerne med tanke på alle de gode råvarene som finner i butikken nå? Anonymkode: 19178...546 Jeg foretrekker kald mat i varmen. Da er summer rolls en god rett. Det samme er ulike salater, for eksempel Vermicelli-salat av ulike typer, pastasalat, potetsalat, salater med kokte bønner etc. Du kan også lage bulogi eller grillspyd (kiwi har noen gode prefab om du ønsker det ordentlig enkelt) på stekepanna med noe godt til. Andre gode saker er vannmelon med skinke, mozzarella-salater, ovnsbakt aubergin eller rett og slett et godt brød med noe ost og frukt (og vin) til. Anonymkode: 3244e...587 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zienna Skrevet 24. juni 2020 #5 Del Skrevet 24. juni 2020 Mannen og jeg hadde kald, kokt ørret med agurksalat og sandefjordsmør for noen dager siden. Med kald hvitvin til, var det en absolutt toppers sommermiddag I oppskriften står det laks med skinn, men vi foretrekker skinnfri ørret som de selger i frysedisken. Denne oppskriften kan anbefales: https://www.godt.no/oppskrift/7990/bent-stiansens-kokt-laks-med-agurksalat-og-sandefjordsmoer Det fine med oppskriften at alt, unntatt poteten, kan lages ferdig på forhånd. Derfor egner den seg godt når man har mange til sommermiddag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lily_88 Skrevet 24. juni 2020 #6 Del Skrevet 24. juni 2020 Vårruller med rispapir og reker! Deilig og lett-fordøyelig i varmen. https://malenesmat.com/ferske-varruller-med-reker/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2020 #7 Del Skrevet 24. juni 2020 Kjøp en elektrisk grill til å ha på kjøkkenbenken? Det har jeg, for elsker grilla men orker ikke stå ute på vinteren å grille Anonymkode: 6c007...59f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2020 #8 Del Skrevet 24. juni 2020 Salater - i alle varianter Skalldyr - blåskjell, reker, kreps, krabber Spekemat, potetsalat (eller waldrof) og gode oster Gode hvit- og rosévin til 🤤 Anonymkode: 03d89...5ff Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisanna Skrevet 25. juni 2020 #9 Del Skrevet 25. juni 2020 Jeg liker å lage bowls! Starter med en karbohydratkilde (quinoa, ris, bulgur, couscous, byggryn eller en blanding av disse. Er også godt å blande sammen med linser, krydder, urter, finhakket løk osv) Toppes med for eksempel en proteinkilde, belgfrukter, salat, grønnsaker (rå, stekte, bakte), ost, frukt, bær, kjerner, nøtter og dressing eller en god olje. Kun fantasien setter grenser. 😄 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2020 #10 Del Skrevet 26. juni 2020 Kokt kål og nypoteter med masse smør. Kokt blomkål i ostesaus med nypoteter til (og gjerne smør...😉). For kjøttspisere er visstnok begge deler godt med spekeskinke til. Anonymkode: b2e67...b74 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2020 #11 Del Skrevet 28. juni 2020 Reker, blåskjell, krabbe Cæsarsalt eller andre typer Supper Gode pølser med potetsalat Anonymkode: 70384...a7a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tvist Skrevet 29. juni 2020 #12 Del Skrevet 29. juni 2020 Hjemmelaget potetsalat uten majones (med balsamico og olje) og røkt kald makrell. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2020 #13 Del Skrevet 29. juni 2020 Gazpacho. Google, det gjør jeg. Må ha gode krutonger til! Anonymkode: db31b...5e8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2020 #14 Del Skrevet 29. juni 2020 Reker, blåskjell Røykelaks med eggerrøre Spekemat med potetsalat Kylling med potetsalat Salater Laks med asparges og potetsalat Ost, kjeks og frukt Anonymkode: cfc49...548 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 29. juni 2020 #15 Del Skrevet 29. juni 2020 Kald bayonneskinke eller hamburgerrygg med nypoteter, kål, gulrot og nepe, kokt så det er akkurat litt tyggemotstand. Serveres med smør som er rørt med masse persille. Skinken kan byttes ut med pølser eller farsekaker hvis det frister mer, eller med stekte sommerkoteletter. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jytte Skrevet 1. juli 2020 #16 Del Skrevet 1. juli 2020 På 24.6.2020 den 21.03, AnonymBruker skrev: Jeg bor i leilighet i byen, og det er ikke tillatt med grill. Men vil gjerne kose meg med noen smakfulle middager på verandaen likevel. Hva spiser dere som sommermat, gjerne med tanke på alle de gode råvarene som finner i butikken nå? Anonymkode: 19178...546 Biff med bakt potet og hvitløksmør, litt agurk og tomat m.fl. (enkelt) Eller helst med hvite asparges, vet ikke om de hvite er i sesong mer? Reker, egentlig uten tilbehør Langtidstekte kyllinglår uten bein, med rotgrønnsaker eller ris og salat. Nakkekoteletter eller karbonader med nykål, tyttebær og ev. blomkålris. ¨ Fylt squash med kjøttsaus og ost (kan også spises kald, minner om pizza, bare mye bedre) Seibiff med løk og råkost, fisk i form, fiskesuppe, blomkålsuppe, grønnertesuppe, wok (gjerne med laks eller f.eks. steinbit, torsk..), hvalbiff med sellerirotgrateng, rødvinssaus (toro f.eks. jeg jukser av og til) og kokte gulrotbiter med lettkokt grønnkål med et dryss sitron over. Vet ikke hva du liker og hvor mye jobb du vil ha på kjøkkenet? Så på fire stjerners middag i går, og den thai-salaten virket veldig god. Supper som spinatsuppe, tomatsuppe (med kokte egg) er godt, men hvis det er varmt er ikke suppe optimalt. Er veldig glad i asparges, men er bare vant til å bruke det som tilbehør, men fikk det servert med surret bacon og det var faktisk godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå