Gå til innhold

Frosne kirsebær


Gjest MrTeddy29

Anbefalte innlegg

Gjest MrTeddy29

Er det noen som har prøvd det? som man kjøper på KIWI? 

 

hvordan tiner man de uten at det blir et jævla søl over alt? Sist gang eg prøvde å tin det så var det bare mere saus en bær. Jeg vil liksom ha bæra ikke sausen, tips?

vil helst egentlig ikke bruke sukker fordi jeg går ned i vekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Om det er importerte bær, skal de kokes, da det er funnet både hepatitt A og annen styggedom i dem. 

Det blir masse væske av frosne bær, sånn er det bare. Det er ikke noe du kan gjøre for å unngå det. Det hjelper litt om du lar dem tine uten å varme, men som sagt, er det importerte bær, bør du koke dem først. Og da blir det nærmest syltetøy.. 

Anonymkode: 7fc07...0cc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eldorado? Jeg kjøper opp beholdningen når de er på tilbud hos Meny,

Det blir ikke søl hvis du har dem over i noe før de tiner. Men det blir mye saft. Liker du ikke det, må du basere deg på ferske, ikke frosne.

Du går fint ned i vekt selv om du spiser sukker, og det er sukker i kirsebær, selv om det ikke er tilsatt, og du trenger en eller annen form for søtning til frukt og bær etter at det har vært fryst, hvis det skal være spiselig. Jeg liker å lage smoothie av kirsebærene, med melk og banan. Eller saus, med potetmel, som tibehør til pudding.

Anonymkode: 6c81e...cb1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...