Gå til innhold

Dressing med rått egg - holdbarhet


Sokkar

Anbefalte innlegg

Skal lage dressing, der det skal vere rå eggeplomme. Hvor lenge holder en slik dressing seg? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Basert på min erfaring fra jobb på kjøkken, så går 3-4 dager helt fint. Muliges lenger også, men de ble alltid brukt opp før det. Gjerne i sveler eller pannekaker der blandingsforholdet ikke er så viktig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

når jeg har laget hjemmelaget majones har jeg latt den stå i kjøleskap opp til en uke (men bruker som regel opp før det). mulig det er helt feil.. 

Anonymkode: dfb8e...888

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 hours ago, AnonymBruker said:

når jeg har laget hjemmelaget majones har jeg latt den stå i kjøleskap opp til en uke (men bruker som regel opp før det). mulig det er helt feil.. 

Anonymkode: dfb8e...888

Det har du rett i, jeg lar jo aioli stå lenger enn en dag, jeg tenkte visst helt feil i forrige svar. Beklager! 😄

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommer litt an på mengdeforholdet mellom olje og eggeplomme.

Hjemmelaget majones skal kunne stå i to uker, selv pleier jeg ikke å la det gå mer enn en.

Holder en knapp på 3-4 dager om du vil være på den sikre siden, og opptil en uke om du blir engstelig av tanken på holdbarhet. 

Anonymkode: f5481...83b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...