solsnartsommer Skrevet 13. juni 2020 #1 Del Skrevet 13. juni 2020 (endret) Jeg holder på med sukkerkutt og har i en tid brukt Sukrin som erstatning på grøt og ellers i matlaging. Problemet er at jeg ikke synes det er godt i det hele tatt. Det eneste sukrin duger til er den gode knasefølelsen man får av vanlig sukker. Typen sukrin jeg bruker er naturell, den røde posen. Derfor lurer jeg på om dere har noen anbefalinger til strøsukker uten kalorier, og som smaker mest mulig likt vanlig sukker? Endret 13. juni 2020 av solsnartsommer La til type produkt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2020 #2 Del Skrevet 14. juni 2020 Sukrin knaser og har en kunstig, ekkel og metallisk smak. Anbefaler Tagatesse. Den fungerer og smaker som vanlig sukker, og inneholder lite kalorier. Den er dobbelt så sterk som sukker, så bruk bare halv mengde. Anonymkode: 60652...5d3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
solsnartsommer Skrevet 24. juni 2020 Forfatter #3 Del Skrevet 24. juni 2020 På 14.6.2020 den 2.09, AnonymBruker skrev: Sukrin knaser og har en kunstig, ekkel og metallisk smak. Anbefaler Tagatesse. Den fungerer og smaker som vanlig sukker, og inneholder lite kalorier. Den er dobbelt så sterk som sukker, så bruk bare halv mengde. Anonymkode: 60652...5d3 Tusen takk, da prøver jeg den☺️ Enig i det du skriver om sukrin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2020 #4 Del Skrevet 24. juni 2020 Splenda. Det selges på Jacobs Holtet og på majorstuen. Om du ikke bor i Oslo så kan du bare ringe og høre om de kan sende. Det gjorde de ihvertfald for en måneds tid siden i en lavkarbogruppejeg er med i Ellers liker jeg tagatesse nest best, og sukrin gold og sukrin + går til nød i små mengder i f.eks dressinger eller gryteretter Anonymkode: 01ee6...73c 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2020 #5 Del Skrevet 24. juni 2020 Jeg bruker Sukrin Gold til det meste. Det har et par kalorier men smaker mye bedre enn vanlig sukrin. Bruker Sukrin Melis i f.eks krem, synes heller ikke det gir den samme isende effekten. Har også vært fornøyd med Sukrin+. Tagatesse hadde fin konsistens og grei smak, men ga meg mye magetrøbbel, så det funket ikke for meg. Anonymkode: 6118a...df4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tesss Skrevet 24. juni 2020 #6 Del Skrevet 24. juni 2020 Her skulle jeg inn og foreslå sukrin, jeg synes den er best 😂 Takler ikke splenda. Man er så forskjellige, prøv deg frem litt kanskje? Eneste er jo at det er dyrt å kjøpe så mange forskjellige typer. Har ikke prøvd Tagatesse som foreslått over her, men kjenner mange som sverger til den Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisanna Skrevet 24. juni 2020 #7 Del Skrevet 24. juni 2020 Ser du egentlig etterspurte strøsukker, men svarer allikevel. Natreen-dråper syntes jeg er det beste å bruke i alt som er "vått" som grøt, pannekake/vaffelrøre, rørte bær osv! 😄 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2020 #8 Del Skrevet 25. juni 2020 Stevia. Det fås i dråpeform, og er både naturlig (fra sweet-leaf-planten), og kalorifritt. Men pass på mengdene, det blir veldig bittert om du tar for mye. Sukrin er et sukkeralkohol, og kan gi mageproblemer. Jeg blir veldig dårlig i magen av det, og hater når folk ikke sier på forhånd om de har laget mat med det.. Anonymkode: f3094...d47 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2020 #9 Del Skrevet 25. juni 2020 Prøv sukrin+. Den er dobbelt så søt som sukker og ennblsnding av sukrin og stevia. Gir mindre isende smak. Ellers er sukrin gold veldig godt. Har selv ikke spist sukker på ca 10 år, og finner alt jeg trenger i ulike sukrin-produkter. Anonymkode: 56615...280 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2020 #10 Del Skrevet 25. juni 2020 Jeg bruker kun steviosa etter å ha prøvd diverse andre. Anonymkode: a2da5...613 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinkee Skrevet 25. juni 2020 #11 Del Skrevet 25. juni 2020 Tagatesse er vel det som ligner mest på sukker i smak. Men, noen får veldig til magetrøbbel av den! Jeg bruker mye Steviosa, den er og god, men veldig sterk ca 5x vanlig sukker, så der må man bruke med forsiktighet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2020 #12 Del Skrevet 25. juni 2020 Jeg synes alle sukker-erstatninger smaker ekkelt (jeg får en rar ettersmak i munnen), så jeg kniper heller inn på sukkerholdig mat generelt. Ettersom jeg prøver å ha et sunt kosthold er det ikke mye kake- eller bollebaking i heimen. Havregrøten blir søt nok med revet eple eller most banan, kaffe og te drikker jeg som den er. Er det noe mer man trenger sukker til i hverdagen? Jeg bruker kun sukker når jeg baker boller/ steker vafler, og det er kanskje en 5-6 ganger i året.... Anonymkode: 8eb3c...fe8 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2020 #13 Del Skrevet 25. juni 2020 Noen som har prøvd den som heter Sukkr? Anonymkode: 27088...400 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forever22 Skrevet 27. juni 2020 #14 Del Skrevet 27. juni 2020 Tagatesse er absolutt den som ligner mest på sukker i smak syns jeg ☺️ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forever22 Skrevet 27. juni 2020 #15 Del Skrevet 27. juni 2020 På 25.6.2020 den 18.48, AnonymBruker skrev: Noen som har prøvd den som heter Sukkr? Anonymkode: 27088...400 Jeg har. Syns den er bedre enn sukrin ☺️ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå