Gjest Trynefaktor Skrevet 2. juni 2020 #1 Del Skrevet 2. juni 2020 Dumt spørsmål kanskje. Men plukker dere ut innmaten med gaffel? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2020 #2 Del Skrevet 2. juni 2020 Ja. Anonymkode: 9c879...236 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Guidet Kvinne Skrevet 2. juni 2020 #3 Del Skrevet 2. juni 2020 Ja. Er åpen for andre forslag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maleficenta Skrevet 2. juni 2020 #4 Del Skrevet 2. juni 2020 2 minutter siden, Guidet Kvinne skrev: Ja. Er åpen for andre forslag! Kan og bruke et tomt skall til blåskjell et til å plukke ut innmaten. 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Guidet Kvinne Skrevet 2. juni 2020 #5 Del Skrevet 2. juni 2020 1 minutt siden, Maleficenta skrev: Kan og bruke et tomt skall til blåskjell et til å plukke ut innmaten. Ja, det gjør jeg noen ganger. Blir ofte litt usikker på hva som tar seg best ut på restaurant. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2020 #6 Del Skrevet 2. juni 2020 Du tar blåskjellene og kaster i søpla. Anonymkode: a05e5...da3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Trynefaktor Skrevet 2. juni 2020 #7 Del Skrevet 2. juni 2020 15 minutter siden, Maleficenta skrev: Kan og bruke et tomt skall til blåskjell et til å plukke ut innmaten. Ja! Det er det jeg og har lest. Men aldri sett. 😂 Hva gjør du på restaurant? Jeg har pleid å holde skjellet i en hånd, pirke ut innholdet med en gaffel. Er det fint nok? 🙈 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maleficenta Skrevet 2. juni 2020 #8 Del Skrevet 2. juni 2020 6 minutter siden, Trynefaktor skrev: Ja! Det er det jeg og har lest. Men aldri sett. 😂 Hva gjør du på restaurant? Jeg har pleid å holde skjellet i en hånd, pirke ut innholdet med en gaffel. Er det fint nok? 🙈 Ja er det noen annen måte? Man må jo holde skjellet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 4. juni 2020 #9 Del Skrevet 4. juni 2020 On 6/3/2020 at 12:48 AM, Maleficenta said: Kan og bruke et tomt skall til blåskjell et til å plukke ut innmaten. Alltid Både hjemme og på resturant. Så stikker jeg det ene tomme skallet inn i det neste og legger dem i en fin kant rundt tallerkenen. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. juni 2020 #10 Del Skrevet 4. juni 2020 Bruker alltid et tom skjell som en klype, uansett hvor jeg spiser. Det enkle er ofte det beste😉 Anonymkode: b616a...35b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2020 #11 Del Skrevet 5. juni 2020 22 timer siden, AnonymBruker skrev: Bruker alltid et tom skjell som en klype, uansett hvor jeg spiser. Det enkle er ofte det beste😉 Anonymkode: b616a...35b Samme her! Funker mye bedre enn gaffel! Anonymkode: 592a8...071 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 6. juni 2020 #12 Del Skrevet 6. juni 2020 På 4.6.2020 den 20.29, Brunhilde skrev: Alltid Både hjemme og på resturant. Så stikker jeg det ene tomme skallet inn i det neste og legger dem i en fin kant rundt tallerkenen. Det er ikke så mange som stabler pent, selv ikke på steder som spesialiserer seg på blåskjell. Pleier alltid å få noen artige kommentarer fra servitørene. Og ja, helt innafor å bruke et tomt skjell som klype, selv på finere steder. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Trynefaktor Skrevet 6. juni 2020 #13 Del Skrevet 6. juni 2020 På 3.6.2020 den 1.10, Maleficenta skrev: Ja er det noen annen måte? Man må jo holde skjellet Kan jo tydeligvis bruke skjellet, som andre her skriver. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Taluno Skrevet 7. juni 2020 #14 Del Skrevet 7. juni 2020 Jeg holder skjellet i hånden, og bruker gaffel eller ett annet skjell for å få ut innmaten om jeg spiser ute. Spiser jeg hjemme så bruker jeg like greit fingrene på enkelte skjell. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maleficenta Skrevet 7. juni 2020 #15 Del Skrevet 7. juni 2020 21 timer siden, Trynefaktor skrev: Kan jo tydeligvis bruke skjellet, som andre her skriver. Jo men uansett om man bruker et annet skjell eller gaffel til å plukke ut innmaten fra et annet skjell. Men likevel må man jo holde det skjellet innmaten er i med den andre hånden og. Om ikke forstår jeg ikke hvordan man skal få til å spise det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Morpheus Skrevet 7. juni 2020 #16 Del Skrevet 7. juni 2020 Beste måten å spise blåskjell på et å putte de i blenderen med skall og det hele på. Ev. Bruk stavmikser. Kjør de helt til skallet er opp malt og hele vellingen har en grå-mørkebrun farge og yoghurt lignende konsistens. Spises med skje. Ev. om du synes den smaken er litt flat og kjedelig. Kan du ha oppi litt blåmuggost, leverpostei eller makrell i tomat når du kjører den i blenderen. Husk at smaken blir mer utpreget over tid. Så setter du dette 2-3 dager på et sted hvor det er litt varmt. F. Eks i solsteiken. Blir smaken (om mulig) enda mer interessant. Vel bekomme! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå