Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Tips til mat barnebursdag

Recommended Posts

AnonymBruker

Hei, skal feire bursdagen til sønnen min som blir 4 år. Invitert er noen venner av ham, og deres foreldre. Leter derfor etter lettvindt mat som passer til både voksne og barn. Feiringen skal være ute i en park, og vi kan ikke grille. 

Anonymkode: f9f0e...e8c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Arkana

Pizzasnurrer. Supert å lage på forhånd og kan til og med fryses ned og så bare tines, evt varmes i ovn. Enkelt å tilpasse til allergier, halal osv. :) Fruktspyd er godt i varmen. Vi har pleid å lage fruktpinnsvin til sommeravslutninger og sånn. Det er bare fruktspyd som du stikker ned i skallet på en halv vannmelon (kan evt tegne øyne og munn foran). Ha gjerne marshmallow eller noe lignende søtt mellom fruktbitene, det er populært. :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Mat man kan spise med fingrene (uten fat, kniv/gaffel) passer vel definitivt best. F.eks. horn med ost/skinke, pizzasnurrer, innbakte pølser, tortillalefser/lomper med philadelfiaost/salat/skinke el.l. Ellers er små spyd med forskjellig mat på fint, kan tre på en blanding av kjøttboller, pølser, tomat, agurk, ostebiter, brødterninger m.m.

Fruktspyd som nevnt over er supert. Muffins, kjeks/cookies eller en lite klissete langpannekake som kan spises «håndholdt)  er andre alternativer. Smoothie, juice eller saft på små flasker til drikke.

Anonymkode: 9c4ea...f28

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Kitten

Fylte pitabrød

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...