Jump to content
AnonymBruker

Hvilken kjeks brukes til Ostekake?

Recommended Posts

AnonymBruker

Står digestive kjeks i oppskriften. Var tomt for det i butikken. Kam Kornmo brukes?

Anonymkode: bc3ad...122

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Diverse

Jeg pleier å bruke Bixit havrekjeks. Har ikke prøvd med Kornmo, så vet ikke hvordan det blir.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Prague

Jeg har brukt Bixit når Digestive ikke har vært i butikken, og det har funket fint. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Bixit går bra.

Kornmo kan også gå an, men jeg syns den litt grove smaken kan bli litt stram mot det søte fyllet.

Anonymkode: 2f291...f65

Share this post


Link to post
Share on other sites
Leo

Jeg bruker Kornmo fordi jeg synes både Digestive og Bixit er så søte at de overdøver smaken helt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
9 minutter siden, Prague skrev:

Jeg har brukt Bixit når Digestive ikke har vært i butikken, og det har funket fint. 

Hvordan blir konsistensen?

Anonymkode: bc3ad...122

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Prague
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Hvordan blir konsistensen?

Anonymkode: bc3ad...122

Om du er vant til Digestive, så synes jeg Bixit ble litt hardere enn den når man skulle skjære. Men ikke noe jeg tenkte på når vi spiste kaken om jeg ikke husker feil. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Jeg har oppskrifter med Kornmo, Bixit, Mariekjeks, de runde havrekjeksene i plastboks (husker ikke hva de heter i farten) og flere andre typer kjeks.

Anonymkode: 60f55...56b

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
13 minutter siden, Prague skrev:

Om du er vant til Digestive, så synes jeg Bixit ble litt hardere enn den når man skulle skjære. Men ikke noe jeg tenkte på når vi spiste kaken om jeg ikke husker feil. 

Digestive er best, ingen protest 😁 Jeg har spist ostekaker med bunn av Kornmo og Bixit, og bunnen måtte nesten angripes med meisel for å få delt opp kaka. De smakte like bra da 😋  

Anonymkode: 72e99...34c

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Jeg bruker mariekjeks, 🙂

Anonymkode: 934b9...d1d

Share this post


Link to post
Share on other sites
Prague
6 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Digestive er best, ingen protest 😁 Jeg har spist ostekaker med bunn av Kornmo og Bixit, og bunnen måtte nesten angripes med meisel for å få delt opp kaka. De smakte like bra da 😋  

Anonymkode: 72e99...34c

Hehe 😄 Den var absolutt litt hardere ja! 😄 

Share this post


Link to post
Share on other sites
minienthe

Foretrekker Sibas , synes Bixit blir så smuldrete i forhold. Sibasen holder seg bedre sammen som bunn under oppdeling.

Men tipper det har mye å si på hvordan du lager bunnen og. Meierismør + kjøleskap er jo oppskrift på kake som må deles opp med hammer og meisel.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Apocalypte
41 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Digestive er best, ingen protest 😁 Jeg har spist ostekaker med bunn av Kornmo og Bixit, og bunnen måtte nesten angripes med meisel for å få delt opp kaka. De smakte like bra da 😋  

Anonymkode: 72e99...34c

Her er det også stor forskjell på hvor mye man knuser kjeksen og om du bruker ekte smør eller margarin.  Bruker du smør og kjører kjeks  lenge i fooprosessor blir kjeksen pulverisert og bunnen steinhard rett fra kjøleskapet.  Jeg har brukt begge deler men knuser kjeksen med kjvevle inni en plastpose også trykker jeg ikke bunnen heelt paddeflat før jeg heller på fyll.  Har smakt med mariekjeks også, godt det også. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

AnonymBruker
9 minutter siden, Apocalypte skrev:

Her er det også stor forskjell på hvor mye man knuser kjeksen og om du bruker ekte smør eller margarin.  Bruker du smør og kjører kjeks  lenge i fooprosessor blir kjeksen pulverisert og bunnen steinhard rett fra kjøleskapet.  Jeg har brukt begge deler men knuser kjeksen med kjvevle inni en plastpose også trykker jeg ikke bunnen heelt paddeflat før jeg heller på fyll.  Har smakt med mariekjeks også, godt det også. 

Har aldri hørt om noen som knuser kjeksen i foodproosesor. 

Anonymkode: bc3ad...122

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
54 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg bruker mariekjeks, 🙂

Anonymkode: 934b9...d1d

Hvordan blir konsistensen med Mariekjeks?

Anonymkode: bc3ad...122

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
14 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvordan blir konsistensen med Mariekjeks?

Anonymkode: bc3ad...122

Litt mer smuldrene en digstive. Men jeg pleier ikke å bruke noe særlig med smør i bunnen, bare et par ss 😅 og jeg kjører det i food prossesor. Mye lettere! Men så lager jeg også 20 kaker omgangen (kokk) 😂 

Anonymkode: 934b9...d1d

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
På 26.5.2020 den 16.21, AnonymBruker skrev:

Jeg bruker mariekjeks, 🙂

Anonymkode: 934b9...d1d

Blir ikke det veldig søtt?

Anonymkode: b3c0c...e37

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tough cookie

Per kjeks 

Share this post


Link to post
Share on other sites
O.G.
På 26.5.2020 den 15.43, AnonymBruker skrev:

Står digestive kjeks i oppskriften. Var tomt for det i butikken. Kam Kornmo brukes?

Anonymkode: bc3ad...122

Bruk den kjeksen du liker.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Nesten alt funker. Min favoritt er oreo.

Anonymkode: 3af22...13d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...