Gå til innhold

Hjelp! Hvitt "belegg" på brunt sukker (bilde)


Gjest Khloe

Anbefalte innlegg

Gjest Khloe

Jeg skal bake cookies og skal bruke brunt sukker. Nå så jeg at sukkeret har et slags hvitt belegg på seg. Ser nesten ut som melis. Da jeg forsøkte å bløte opp sukkeret, forsvant belegget.

Kan jeg bruke sukkeret, eller er det mugg? 

IMG_20200514_180409.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er ikke mugg. Det er mest sannsynlig bare sukkerstøv - omtrent som melis. Det er bare å bruke i vei. 

Sukker har den fine evnen at den faktisk hindrer muggvekst. Hvis du har syltetøy som inneholder lite sukker i forhold til frukt/bær, så vil det mugne raskere enn syltetøy med mye sukker. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Khloe

Var noe sånt jeg håpet på. Det er holdbart et godt år til. 

Har oppbevart i kjøleskaper, så kan kanskje ha noe med tørrheten også? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er lurt å oppbevare brunt sukker i en tett plastboks i kjøkkenskuffen. Da holder det seg mykt og du slipper belegget som absolutt ikke er farlig. :) God baking!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Khloe

Takk for tilbakemeldinger! Baksten smakte. Så blir forhåpentligvis ingen dårlige i magen😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

28 minutter siden, Khloe said:

Takk for tilbakemeldinger! Baksten smakte. Så blir forhåpentligvis ingen dårlige i magen😊

Da er det i tilfelle fordi de spiste for mye ;) Så godt at det ble vellykket.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...