Gjest Khloe Skrevet 14. mai 2020 #1 Del Skrevet 14. mai 2020 Jeg skal bake cookies og skal bruke brunt sukker. Nå så jeg at sukkeret har et slags hvitt belegg på seg. Ser nesten ut som melis. Da jeg forsøkte å bløte opp sukkeret, forsvant belegget. Kan jeg bruke sukkeret, eller er det mugg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 14. mai 2020 #2 Del Skrevet 14. mai 2020 Det er ikke mugg. Det er mest sannsynlig bare sukkerstøv - omtrent som melis. Det er bare å bruke i vei. Sukker har den fine evnen at den faktisk hindrer muggvekst. Hvis du har syltetøy som inneholder lite sukker i forhold til frukt/bær, så vil det mugne raskere enn syltetøy med mye sukker. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Khloe Skrevet 14. mai 2020 #3 Del Skrevet 14. mai 2020 Var noe sånt jeg håpet på. Det er holdbart et godt år til. Har oppbevart i kjøleskaper, så kan kanskje ha noe med tørrheten også? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 14. mai 2020 #4 Del Skrevet 14. mai 2020 Det er lurt å oppbevare brunt sukker i en tett plastboks i kjøkkenskuffen. Da holder det seg mykt og du slipper belegget som absolutt ikke er farlig. God baking! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Khloe Skrevet 14. mai 2020 #5 Del Skrevet 14. mai 2020 Takk for tilbakemeldinger! Baksten smakte. Så blir forhåpentligvis ingen dårlige i magen😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 14. mai 2020 #6 Del Skrevet 14. mai 2020 28 minutter siden, Khloe said: Takk for tilbakemeldinger! Baksten smakte. Så blir forhåpentligvis ingen dårlige i magen😊 Da er det i tilfelle fordi de spiste for mye Så godt at det ble vellykket. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå