Gå til innhold

Kan ikke voksne folk bare droppe å feire bursdagene sine?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Kan ikke du bare bytte plass med mannens slektninger? Vi har ikke ønsket å feire oss selv på mange år, og min familie respekterer dette så på min bursdag får jeg knapt en gratulasjon (passer oss perfekt). Men hans familie tropper opp uanmeldt midt i verste koronatiden fordi det er 28 år siden hans mor trykket en diger vannmelon gjennom dåsa. 

Anonymkode: 12ba0...7a7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Svigerfamilien min feirer alt av bursdager, rubbel og bit.  I starten var det slitsomt, men nå etter noen år synes jeg det er så trivelig fordi jeg slapper av på en annen måte og det er så godt å se hvor tette familiebånd ungene får.

Anonymkode: e36a3...00a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 10.5.2020 den 9.55, AnonymBruker skrev:

Jeg sluttet å feire bursdagene mine for mange år siden, da jeg synes det er tullete og dyrt at voksne folk holder på med dette og særlig når det er voksne folk som selv har fått barn. (Runde bursdager er helt ok å feire.) Jeg er faktisk også lite interessert i å bruke penger på gaver til voksne folk, for ikke å snakke om hvor kjedelig det er med familieselskaper, særlig til svigersøsken, hvor det selvsagt kommer mange familiemedlemmer fra dennes familie. Kan ikke folk bare slutte?? 

 

Jeg er også av dem som ikke forstår hvorfor man skal gifte seg og ha store selskaper, så pålegger gjestene en masse utgifter..

Anonymkode: 5bb63...dd3

Jeg feirer hvert år! Kjempe koselig å treffe folk som jeg vanligvis ikke ser så ofte. Har fått beskjed om at dette er noe alle ser frem til. De etterlyser invitasjon hvis jeg er litt sen. 🥳

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...