AnonymBruker Skrevet 27. mars 2020 #1 Del Skrevet 27. mars 2020 Fant en meltype jeg ikke har sett før på butikken i dag som heter Protein og fibermel. Noen som har prøvd det? Siden det var tomt for sammalt hvete kjøpte jeg med en slik, men hvilken er mest sunn å bruke - den eller sammalt hvete, noen som veit? https://www.mollerens.no/produkt/moellerens-protein-og-fibermel/ Anonymkode: 2a196...b92 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 28. mars 2020 #2 Del Skrevet 28. mars 2020 Dette ser ut til å være sammalt hvete med noe ertegreier (ekstra proteiner) i. Vanligvis er jeg skeptisk da slike blandinger ofte har en frisk pris. Men sikkert grei å bruke nå. Når jeg lager brød ol så prøver jeg kun å bruke basisvarer i oppskriften, ikke slike sammensatte som over da de ofte ikke har så lang levetid (dvs ikke slår an blant kundene og sluttes å produseres som følge av det). Da er det kjedelig om man har klart å lage en god oppskrift med slikt som grunnlag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2020 #3 Del Skrevet 28. mars 2020 Jeg lager rundstykker på det melet. Veldig fornøyd😊 Anonymkode: b937a...f9f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2020 #4 Del Skrevet 31. mars 2020 På 28.3.2020 den 7.52, skrue skrev: Dette ser ut til å være sammalt hvete med noe ertegreier (ekstra proteiner) i. Vanligvis er jeg skeptisk da slike blandinger ofte har en frisk pris. Men sikkert grei å bruke nå. Når jeg lager brød ol så prøver jeg kun å bruke basisvarer i oppskriften, ikke slike sammensatte som over da de ofte ikke har så lang levetid (dvs ikke slår an blant kundene og sluttes å produseres som følge av det). Da er det kjedelig om man har klart å lage en god oppskrift med slikt som grunnlag. Pleier også å være skeptisk til blandinger, pleier å gå for rene produkter. På 28.3.2020 den 7.56, AnonymBruker skrev: Jeg lager rundstykker på det melet. Veldig fornøyd😊 Anonymkode: b937a...f9f så bra Anonymkode: 56d0a...803 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå