Gå til innhold

Ankarsrum eller Kenwood Chef Titanium?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Min gamle kjøkkenmaskin har røket ( en kenwood major ) og valget mitt står nå mellom disse to. På TEK.no sine sider ser jeg at de begge er under best i test, me hvilken skal jeg velge?

Jeg trenger en maskin som er flink med både store og små deiger, og som tåler en del. Altså alt ifra tung gjærbakst til mindre småkakedeiger, pepperkakedeiger, krempisking og lignende.

Noen som har erfaringer de vil dele? :)

Anonymkode: e1bb0...429

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...