Gå til innhold

bakt potet, snu dem??


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Må man snu bakt potet i ovnen? stått i straks en time, men redd de skal brenne seg på toppen også. Kan man snu, burde man snu potetene en gang ved baking?? 

Anonymkode: 9234e...2c8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du har jo pakka potetene inn i aluminiumsfolie? 

Anonymkode: 9077c...d6a

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, AnonymBruker said:

Du har jo pakka potetene inn i aluminiumsfolie? 

Anonymkode: 9077c...d6a

Nei.. har stekt de uten, fordi alle sa det ble best sånn 

Anonymkode: 9234e...2c8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De brenner seg ikke og du trenger ikke snu dem. Skallet blir litt hardt men inni er det deilig myk bakt potet altså :) og de blir mykere når du tar de ut av ovn også i skallet. 
Man trenger ikke bake poteter i alu folie, og det er faktisk best og raskest og gjøre det uten folie 

Anonymkode: 2a62c...15e

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

De blir jo ikke bakt hvis de ikke er pakket i aluminiumsfolie vel?? Bare stekt??

Anonymkode: 55584...09c

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

De blir jo ikke bakt hvis de ikke er pakket i aluminiumsfolie vel?? Bare stekt??

Anonymkode: 55584...09c

Nei da blir de kokt 

Anonymkode: 3dc95...9ef

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Baker alltid potet i micro jeg 🙊 15 min omtrent så er de så fine så 😅

Anonymkode: 3dc95...9ef

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Baker alltid potet i micro jeg 🙊 15 min omtrent så er de så fine så 😅

Anonymkode: 3dc95...9ef

Hvordan gjør du det? Full varme? Har du de bare på et fat når du baker de i mikroen i 15 minutter, eller bruker du skål med lokk El. ? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ALUFOILIE min kjære. Også bruker du gaffel feks, og sjekker den i midten, om den er ferdig.

PAKK DE INNE NÅ. JA DE VIL BLI BRENT!

Please neste gang; dont wing it, hvis du ikke har gjort det mange ganger før.

:klem: 

Anonymkode: 6b643...625

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, Isprinsessen7 skrev:

Hvordan gjør du det? Full varme? Har du de bare på et fat når du baker de i mikroen i 15 minutter, eller bruker du skål med lokk El. ? 

Legger de på glassfatet som er i microen og skrur på, den er klikk så får ikke endret på varmen, så det er full styrke, men man må ta de ut av og til for å sjekke hvor myke de er blitt :) 

Anonymkode: 3dc95...9ef

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 minutter siden, AnonymBruker said:

Baker alltid potet i micro jeg 🙊 15 min omtrent så er de så fine så 😅

Anonymkode: 3dc95...9ef

Men de får en litt rar søtsmak i mikroen, syns jeg, og så blir ikke skallet deilig sprøbrent. For meg er det halve vitsen med bakt potet. :)

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Brunhilde skrev:

Men de får en litt rar søtsmak i mikroen, syns jeg, og så blir ikke skallet deilig sprøbrent. For meg er det halve vitsen med bakt potet. :)

 

Jeg bryr meg ikke om skallet 😛 er fyllet som er viktig her i huset 😅 kan ikke kjenne noe på smaken 😛 

Anonymkode: 3dc95...9ef

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

6 minutter siden, AnonymBruker skrev:

ALUFOILIE min kjære. Også bruker du gaffel feks, og sjekker den i midten, om den er ferdig.

PAKK DE INNE NÅ. JA DE VIL BLI BRENT!

Please neste gang; dont wing it, hvis du ikke har gjort det mange ganger før.

:klem: 

Anonymkode: 6b643...625

Slutt opp a! Dette er vranglære. Alufolie er helt unødvendig og NEI , de blir ikke brent ;)

Anonymkode: 2a62c...15e

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

18 minutter siden, AnonymBruker said:

De brenner seg ikke og du trenger ikke snu dem. Skallet blir litt hardt men inni er det deilig myk bakt potet altså :) og de blir mykere når du tar de ut av ovn også i skallet. 
Man trenger ikke bake poteter i alu folie, og det er faktisk best og raskest og gjøre det uten folie 

Anonymkode: 2a62c...15e

Tusen takk! Kjenner jeg gleder meg nå! 😄Hørte og det var best uten folie, gnidde dem inn i litt olivenolje og litt salt! 

Anonymkode: 9234e...2c8

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 minutter siden, AnonymBruker said:

ALUFOILIE min kjære. Også bruker du gaffel feks, og sjekker den i midten, om den er ferdig.

PAKK DE INNE NÅ. JA DE VIL BLI BRENT!

Please neste gang; dont wing it, hvis du ikke har gjort det mange ganger før.

:klem: 

Anonymkode: 6b643...625

Takk for svar! Har hørt (og lest) det var best uten folie, så her tok jeg uten. Men mulig det kanskje er bedre? Er jo min første gang her :) De ser gannske godt stekte ut på utsiden, sjekket med en pinne og tror den nermer seg 😄 

Anonymkode: 9234e...2c8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jeg bruker aldri folie, men jeg pleier å stikke en stekenål i hver potet, så de bakes litt fortere. Spesielt om potetene er veldig store. Snur de aldri.

Anonymkode: 4c3e0...ded

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 20.2.2020 den 21.01, AnonymBruker skrev:

Legger de på glassfatet som er i microen og skrur på, den er klikk så får ikke endret på varmen, så det er full styrke, men man må ta de ut av og til for å sjekke hvor myke de er blitt :) 

Anonymkode: 3dc95...9ef

Takk for svar. Jeg prøvde dette idag, og bakepotetene ble kjempegode. 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Men da blir det vel egentlig stekte poteter. Ikke bakte.     

Anonymkode: 9b7a3...2b5

Gode blir de i alle fall 😄 Både om du baker dem med folie eller uten folie. Uten folie, smurt med litt olje og strødd med grovt salt gir så godt skall/skinn! 

Anonymkode: dfc4d...d3d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 timer siden, AnonymBruker skrev:

Men da blir det vel egentlig stekte poteter. Ikke bakte.     

Anonymkode: 9b7a3...2b5

Stekte poteter lages i stekepanna. Bakte i ovnen. Med eller uten folie på, bakt blir de åkkesom.

Og uten går det raskere, det er mindre jobb og du sparer aluminiumsfolie, pluss at de får det deilige sprø skallet. Med mindre du har tenkt å bake poteter i glørne på bålet eller grillen er folien overflødig.

Anonymkode: 774cc...1d4

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...