AnonymBruker Skrevet 19. februar 2020 #1 Del Skrevet 19. februar 2020 Jeg har kjøpt meg butter beans for første gang😁 hvordan tilbereder dere dem? Bløtlegging, skylling, koketid? Anonymkode: ffb81...aed Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2020 #2 Del Skrevet 19. februar 2020 Bruker dem som erstatning for kylling, som oftest. Godt i indisk. Bruker ferdig-glassene fra saritas mye. Anonymkode: 9439d...9a8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2020 #3 Del Skrevet 19. februar 2020 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Bruker dem som erstatning for kylling, som oftest. Godt i indisk. Bruker ferdig-glassene fra saritas mye. Anonymkode: 9439d...9a8 Tenkte på hvordan man koker dem😇 koektid etc Anonymkode: ffb81...aed Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2020 #4 Del Skrevet 19. februar 2020 Bløttlegger i 12 timer(skift gjerne vann en gang),så heller du av bløttleggningsvannet og skyller bønnene og koker de mellom 60-90 minutter. Anonymkode: 95648...ce5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2020 #5 Del Skrevet 19. februar 2020 Tips til bønnekoking: Butterbeans er ganske store bønner. Når de har kokt sånn 45 minutter så tar du opp en bønne og smaker på den. Hvis du ikke synes den smaker 'ferdig'etter din smak så koker du dem i 15 minutter til før du på nytt tar en bønne opp og smaker. Sier det sånn fordi noen liker bønnene så mye kokt at de nesten går i oppløsning, andre synes de smaker best når de er har litt tekstur igjen Anonymkode: a756e...c4e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tebrok Skrevet 19. februar 2020 #6 Del Skrevet 19. februar 2020 1 minutt siden, AnonymBruker said: Sier det sånn fordi noen liker bønnene så mye kokt at de nesten går i oppløsning, andre synes de smaker best når de er har litt tekstur igjen Anonymkode: a756e...c4e Mine gikk heeelt i oppløsning, måtte bare lage en suppe med dem. Hadde de da 30 min i trykkoker (ca. 1.5 time vanlig koking), uten bløtlegging. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. februar 2020 #7 Del Skrevet 29. februar 2020 Hvordan skal disse være i konsistensen når de er ferdige? Myke så de kan moses med en gaffel eller er de litt fastere? Anonymkode: ffb81...aed Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. februar 2020 #8 Del Skrevet 29. februar 2020 Jeg koker mine til de er møre, men tar dem før de så myke at de kan moses enkelt med gaffel. Anonymkode: 97c04...396 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 29. februar 2020 #9 Del Skrevet 29. februar 2020 (endret) Ha i vann over natten. Skylle og koke i 1 - 2 timer. Endret 29. februar 2020 av exictence Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå