Gå til innhold

Hva bruker du tapenade til?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg elsker å matkurver i julegave, for der er det ofte produkter jeg enten ikke tar meg råd til å kjøpe selv, eller ting jeg ikke har tenkt på. Denne julen var det masse godsaker under juletreet, og januar har vært en morsom matmåned der vi har kost oss med mye spennende.

Uansett: vi fikk et glass dyr, og sikkert "fin", tapenade, som jeg mangler litt inspirasjon til. Det er en ting jeg egentlig ikke synes smaker særlig godt. I alle fall ikke i tykke lag på godt brød, slik det er vanligst å spise den. Har du noen råd og tips? Kan den brukes som tilbehør til noe? Eller som ingrediens i noe annet? Håper på en øyeåpner, der jeg kan se nye muligheter. :) 

Anonymkode: a19e4...fef

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi spiser ofte tapenade. Da lager jeg caprese og har litt tapenade over og serverer med focaccia. Som vi spiser med mengder med tapenade og aioli på men det kan du jo avstå fra. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med å bruke det som saus under ost og oppå deig? Som en slags pizzasaus? Eller som fyll i rundstykker? Eller som fyll i butterdeigsnurrer?

Anonymkode: 38690...b8b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...