AnonymBruker Skrevet 4. desember 2019 #1 Del Skrevet 4. desember 2019 Alle har vel sin måte å koke egg på😄 noen som har prøvd seg litt fram og funnet det de mener gir de beste eggene?😁 hva er deres framgangsmåter? Anonymkode: 943da...579 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2019 #2 Del Skrevet 4. desember 2019 Kok opp vann. Pass på at det er nok vann til at det ikke slutter å koke når eggene legges i vannet. Hull eggene på den butte siden. Legg i vann når vannet koker ordentlig. Kok i 6 min (hvis eggene er kjøleskapskalde). Skyll et par ganger i kaldt vann. Spis med en gang. Perfekt! Anonymkode: 6a1f5...1d1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Persephone Skrevet 4. desember 2019 #3 Del Skrevet 4. desember 2019 Eggkoker 👌 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2019 #4 Del Skrevet 4. desember 2019 Jeg har også alltid pleid å stikke hull i eggene, men det er faktisk sjeldnere at de sprekker om du ikke gjør det i følge forskning. Eggeskall er ikke lufttette, så luft som utvider seg når den blir varm, kommer seg ut selv. Er ellers helt enig i fremgangsmåte, men liker 6,5 min. Anonymkode: 62bed...4a2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 4. desember 2019 #5 Del Skrevet 4. desember 2019 Koker opp vann og legger i romtempererte egg. 4-6 minutter avhengig av størrelse. Ytterst sjelden de ikke blir slik jeg foretrekker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2019 #6 Del Skrevet 4. desember 2019 Eggkokeren er i bruk nesten daglig. Perfekte egg hver gang. Stikker aldri hull i de. Lager jeg mange egg på en gang bruker jeg dampovnen. Forhandsprogrammene for bløtkokt, smilende og hardkokt fungerer perfekt, med mindre eggene er veldig små. Anonymkode: cd215...2c7 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 4. desember 2019 #7 Del Skrevet 4. desember 2019 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg har også alltid pleid å stikke hull i eggene, men det er faktisk sjeldnere at de sprekker om du ikke gjør det i følge forskning. Eggeskall er ikke lufttette, så luft som utvider seg når den blir varm, kommer seg ut selv. Er ellers helt enig i fremgangsmåte, men liker 6,5 min. Anonymkode: 62bed...4a2 Men det er en luftblære i den butte enden av ulike størrelser.. Den utvider seg jo og KAN sprekke egget. Å stikke hull er ikke alltid unødvendig. Jeg gjør det om eggene er kalde, altså om jeg har glemt å temperere dem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2019 #8 Del Skrevet 4. desember 2019 Egg skal ikke kokes. Legg egg i kaldt vann og sett på varmen til det koker opp. Ta kjelen til side (med lokk), og la de trekke i 6 minutter (bløtkokt). Ønsker du eggene fastere i fisken, venter du 30 sekunder til, eller mer for hardkokt. Anonymkode: b078c...b2c 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2019 #9 Del Skrevet 4. desember 2019 Koker opp vann, legger eggene i, koker i 8 min, da får jeg perfekt smilende egg Anonymkode: c8399...071 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Honey Dew Skrevet 4. desember 2019 #10 Del Skrevet 4. desember 2019 Har eggene i vannet, koker dem i 5 minutter. Da er de perfekte. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. desember 2019 #11 Del Skrevet 4. desember 2019 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Egg skal ikke kokes. Legg egg i kaldt vann og sett på varmen til det koker opp. Ta kjelen til side (med lokk), og la de trekke i 6 minutter (bløtkokt). Ønsker du eggene fastere i fisken, venter du 30 sekunder til, eller mer for hardkokt. Anonymkode: b078c...b2c Jeg er enig med dette. Imidlertid synes jeg eggene blir perfekt bløtkokte etter 4 minutt. Det er nok lurt å prøve seg fram på tiden, for hvor raskt vannet koker opp og hvor godt gryten holder på varmen spiller også inn. Anonymkode: 209cd...852 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå