Gå til innhold

"Eggedosis"


Preggo92

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg må piske eggene nesten 20 min med håndmikseren min. 

Anonymkode: aac93...936

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mye sukker hjelper. Og så er det greit å være klar over at eggedosis uansett ikke blir like stiv eller holder like godt på stivheten som piskede eggehviter, pga. eggeplommene. 

Anonymkode: 36b2a...bc9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

... og så er det visstnok en fordel med romtempererte egg og utstyr. (I motsetning til når man pisker kremfløte, da alt bør være kaldt.) 

Anonymkode: 36b2a...bc9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eggedassis har jeg ikke smakt siden jeg var 10 år. Elsket det da og spiste av lasset da vi lagde kake. 

Anonymkode: 5b6eb...0c0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 hours ago, Preggo92 said:

Hvordan får man eggedosis'n stiv? Har prøvd alt mulig. 

Pisker den hurtig nok. 🙂 Gjør du det for hånd så bør du ha hjulvisp. Bruker du maskin så kan motoren være for svak.

Anonymkode: bbea3...d8a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...