Preggo92 Skrevet 16. november 2019 #1 Del Skrevet 16. november 2019 Hvordan får man eggedosis'n stiv? Har prøvd alt mulig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. november 2019 #2 Del Skrevet 16. november 2019 Jeg må piske eggene nesten 20 min med håndmikseren min. Anonymkode: aac93...936 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. november 2019 #3 Del Skrevet 17. november 2019 Mye sukker hjelper. Og så er det greit å være klar over at eggedosis uansett ikke blir like stiv eller holder like godt på stivheten som piskede eggehviter, pga. eggeplommene. Anonymkode: 36b2a...bc9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. november 2019 #4 Del Skrevet 17. november 2019 ... og så er det visstnok en fordel med romtempererte egg og utstyr. (I motsetning til når man pisker kremfløte, da alt bør være kaldt.) Anonymkode: 36b2a...bc9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. november 2019 #5 Del Skrevet 17. november 2019 Eggedassis har jeg ikke smakt siden jeg var 10 år. Elsket det da og spiste av lasset da vi lagde kake. Anonymkode: 5b6eb...0c0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. november 2019 #6 Del Skrevet 17. november 2019 4 hours ago, Preggo92 said: Hvordan får man eggedosis'n stiv? Har prøvd alt mulig. Pisker den hurtig nok. 🙂 Gjør du det for hånd så bør du ha hjulvisp. Bruker du maskin så kan motoren være for svak. Anonymkode: bbea3...d8a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå