AnonymBruker Skrevet 13. november 2019 #1 Del Skrevet 13. november 2019 Noen som vet hva " fermenterte" mandler mandler vil si? Prøvde å søke, og så det sto noe om bløtlegging. Er vel ikke det samme som brente mandler vil jeg tro? Hilsen ikke kvinne. Anonymkode: 5a001...472 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kaleidoskop Skrevet 13. november 2019 #2 Del Skrevet 13. november 2019 Fermentering er jo en måte å bevare maten på. Gjære den på glass. Men kan ikke skjønne hvorfor man vil gjøre det med mandler. Man tørker dem jo, så de kan holde i mange år. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. november 2019 #3 Del Skrevet 13. november 2019 Det er en sånn typisk ting folk gjør som bare er tull, men som de tror gjør mat til "super-mat". De legger mandlene i saltet vann, så skylles de i vann/evt ristes. Hilsen humørsyk husmor. Anonymkode: 46e94...ebc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. november 2019 #4 Del Skrevet 13. november 2019 Var skiskyteren Tandrevold som har det til frokost. Spurte hva slags nøtter det var i kommentaren, og hun sa fermenterte mandler. Anonymkode: 5a001...472 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå