Herix Skrevet 22. oktober 2019 #1 Del Skrevet 22. oktober 2019 Lagde noen kyllingwraps nå og både meg og samboeren var enige om at kyllingen smakte helt som laks. Ikke vondt, men ikke sånn kylling skal smake. Den har liggi i fryseren et par måneder tett pakket, stekepanna var ikke brukt til noe fra før da jeg stekte kyllingen, så hvor kom denne fiskesmaken fra? Det smakte mer som laks enn som kylling faktisk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Roci Skrevet 24. oktober 2019 #2 Del Skrevet 24. oktober 2019 Fiskemel brukes i fôr til bl.a. kyllinger, og jeg har lest/hørt at både egg og kjøtt i noen tilfeller kan ta smak av det. Kanskje det er det som har skjedd her? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå