AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2019 #1 Del Skrevet 20. oktober 2019 Vi har så mye syltetøy. Fått en del. Lurer derfor på om noen har noen tips til oppskrifter med syltetøy? Altså ikke som pålegg. Anonymkode: ba46c...71b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2019 #2 Del Skrevet 20. oktober 2019 Pannekaker Fylte boller Vafler Rullekake Anonymkode: 09db8...5b5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Måbarefåsiat... Skrevet 20. oktober 2019 #3 Del Skrevet 20. oktober 2019 Is med varmt syltetøy 😋 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2019 #4 Del Skrevet 21. oktober 2019 Frys ned syltetøyet? Ellers vil jeg slå et slag for den gode gamle fyrstekaka, julekakene halvmåner, rullekake eller en god dessertpai Anonymkode: 5c571...b62 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2019 #5 Del Skrevet 25. oktober 2019 Bruk syltetøy som saus til desserter. Varm opp i kjele (tilsett litt vann hvis det er for tykt) og hell over f.eks: is, semulegrøt/ pudding, riskrem, amrikansk ostekake. Lag milkshake. Noe syltetøy er godt sammen med ulike typer ost. Noe kan du gi bort som gaver. Kjøp Norgesglass el.l., lag en fin etikett eller pynt med en sløyfe. Anonymkode: 7273a...854 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perelandra Skrevet 25. oktober 2019 #6 Del Skrevet 25. oktober 2019 I naturell yoghurt, gjerne med müsli eller granola. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 25. oktober 2019 #7 Del Skrevet 25. oktober 2019 På 21.10.2019 den 18.00, AnonymBruker skrev: Frys ned syltetøyet? Ellers vil jeg slå et slag for den gode gamle fyrstekaka, julekakene halvmåner, rullekake eller en god dessertpai Anonymkode: 5c571...b62 Men, det er vel ikke syltetøy i fyrstekake? 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 25. oktober 2019 #8 Del Skrevet 25. oktober 2019 Akkurat nå, Rumle skrev: Men, det er vel ikke syltetøy i fyrstekake? Alltid 1 kg tyttebærsyltetøy i fyrstekaka 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 25. oktober 2019 #9 Del Skrevet 25. oktober 2019 2 minutter siden, visp skrev: Alltid 1 kg tyttebærsyltetøy i fyrstekaka 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2019 #10 Del Skrevet 25. oktober 2019 Rullekake! Den er jo nevnt før, men ville bare legge til at rullekake er ypperlig å ha på lur i fryseren. Om de fryses skåret i skiver, tiner det raskt på fat om en får kaffegjester innom. Har flere ganger gitt bort halve rullekaker i vertinnegave om vi blir budt på middag noe sted f.eks - eller til eldre slektninger som ikke baker selv mer. God som den er, men kan enkelt bli litt mer fest med en kremdott, litt frisk frukt eller bær på toppen. Anonymkode: 08933...82b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2019 #11 Del Skrevet 25. oktober 2019 På 21.10.2019 den 18.00, AnonymBruker skrev: Frys ned syltetøyet? Ellers vil jeg slå et slag for den gode gamle fyrstekaka, julekakene halvmåner, rullekake eller en god dessertpai Anonymkode: 5c571...b62 Syltetøy i frysen blir suppe når du tiner det opp igjen. Grunnen er at stoffene i bærne, tror det er pektiner, som gjør at syltetøyet tykner, blir ødelagt ved frysing. Derfor egner heller ikke fryste bær seg til sultetøy. Men ts, hvilke bær er det du har syltet? Dessertgrøter med melk på er fint å lage av syltetøy. Blander du sagogryn , eller semylegryn inn så får du spennende varianter. Svisker og annen tørket frukt i tillegg lager også variasjon. Ellers er naturell youghurt grei å tilsette egen smak/syltetøy. Til neste år, kanskje du helelr skal satse på å safte bær? Syltetøy er dårlig omsetning på her, så jeg safter mye. Siler da sagt i klede, for å utnytte mest mulig. Eller lager gele. Anonymkode: c560f...aff Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2019 #12 Del Skrevet 25. oktober 2019 Veldig godt med syltetøy på ricotta! Anonymkode: dfbe3...9ea Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå