Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Noe er røkt, noe er urøkt. 

Anonymkode: f1e3b...1c5

  • Liker 3
Skrevet

Pinnekjøtt fås både røkt og urøkt, urøkt er best synes jeg 🙂 Det smaker jul, i kombinasjon med poteter og rabbestappe :sikle:

  • Liker 3
Skrevet
2 minutter siden, KittyNose skrev:

Pinnekjøtt fås både røkt og urøkt, urøkt er best synes jeg 🙂 Det smaker jul, i kombinasjon med poteter og rabbestappe :sikle:

Det tror jeg også er ikke glad i røkt kjøtt :)

Skrevet

Det er først og fremst saltet og tørket. Noen liker at det er røkt i tillegg. 

  • Liker 3
  • 2 uker senere...
Skrevet

Jeg foretrekker røkt pinnekjøtt, men uansett så syns jeg det smaker godt.

Det er salt, smaker av lam og med tilbehør er det en ufattelig god "spistildusprekker"middag. Jeg spiser ikke pinnekjøtt så ofte, men når jeg gjør er jeg i himmelen.

😄

  • Liker 6
Skrevet
På 9.10.2019 den 16.28, KittyNose skrev:

Pinnekjøtt fås både røkt og urøkt, urøkt er best synes jeg 🙂 Det smaker jul, i kombinasjon med poteter og rabbestappe :sikle:

Hva i alle fager er rabbestappe? Er det på dialekt?

Skrevet
2 minutter siden, OPIgirl skrev:

Hva i alle fager er rabbestappe? Er det på dialekt?

Most kålrot/kålrabi

Skrevet
3 minutter siden, solmåneogstjerner skrev:

Most kålrot/kålrabi

Ah, kålrabistappe ☺️

  • Liker 2
Skrevet
1 time siden, OPIgirl skrev:

Ah, kålrabistappe ☺️

Nettopp.   Mos inn litt gulrot i den, også.   😊

---

Jeg liker best urøkt pinnekjøtt.

Skrevet

Elsker pinnekjøtt. Ble sulten nå.

  • Liker 1
Skrevet
1 time siden, Jerry Lee skrev:

Nettopp.   Mos inn litt gulrot i den, også.   😊

---

Jeg liker best urøkt pinnekjøtt.

Ja, ha pleid å gjøre det. Nyyydelig 😉

  • Liker 2
Skrevet
2 minutter siden, OPIgirl skrev:

Ja, ha pleid å gjøre det. Nyyydelig 😉

:jepp:     :spise:

  • Liker 1
Skrevet

Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken 

Anonymkode: cb2ef...08c

  • Liker 2
Skrevet
19 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken 

Anonymkode: cb2ef...08c

Gulrot, fløte og en skvett fett fra kjelen pinnekjøttet koker i gjør bare at den smaker bedre. Da får den bare være så uekte den vil. 

Anonymkode: dc109...225

  • Liker 5
Skrevet
19 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken 

Anonymkode: cb2ef...08c

Nei, skal inneholde kålrabi, smør, fløte, litt gulrot, litt potet, muskat og litt pinnekjøttkraft.  

  • Liker 3
Skrevet
5 timer siden, SupaWoman skrev:

Nei, skal inneholde kålrabi, smør, fløte, litt gulrot, litt potet, muskat og litt pinnekjøttkraft.  

Bullshit. Gulrot og potet har ingen verdens ting å gjøre der og fløte er virkelig ikke nødvendig. Det skal smake kålrabi.

Anonymkode: cb2ef...08c

  • Liker 2
Skrevet
On 10/18/2019 at 7:28 PM, AnonymBruker said:

Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken 

Anonymkode: cb2ef...08c

DU mener at...

12 hours ago, AnonymBruker said:

Bullshit. Gulrot og potet har ingen verdens ting å gjøre der og fløte er virkelig ikke nødvendig. Det skal smake kålrabi.

Anonymkode: cb2ef...08c

Igjen, DU mener at...

For meg skal "ekte" kålrabistappe lages med litt mel, meierismør, kraft fra den kokte kålrabien, salt og pepper. Har jeg en skvett fløte går den glatt oppi. Den kålrabistappen du beskriver er ingenting for meg, derfor spiser jeg heller ikke pinnekjøtt på resturang, jeg må ha min egen stappe for at det skal blir et skikkelig godt måltid. Sånn er det med smak, den er forskjellig, men det ene er ikke nødvendgvis mer "ekte" enn annet. 

  • Liker 4
Skrevet

Og der ble det plutselig en tråd om rabbestappe :ler:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...