AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2019 #2 Skrevet 9. oktober 2019 Noe er røkt, noe er urøkt. Anonymkode: f1e3b...1c5 3
Pal Fungi Skrevet 9. oktober 2019 #3 Skrevet 9. oktober 2019 Pinnekjøtt fås både røkt og urøkt, urøkt er best synes jeg 🙂 Det smaker jul, i kombinasjon med poteter og rabbestappe 3
Teabag Skrevet 9. oktober 2019 Forfatter #4 Skrevet 9. oktober 2019 2 minutter siden, KittyNose skrev: Pinnekjøtt fås både røkt og urøkt, urøkt er best synes jeg 🙂 Det smaker jul, i kombinasjon med poteter og rabbestappe Det tror jeg også er ikke glad i røkt kjøtt
Leo Skrevet 9. oktober 2019 #5 Skrevet 9. oktober 2019 Det er først og fremst saltet og tørket. Noen liker at det er røkt i tillegg. 3
Brunhilde Skrevet 18. oktober 2019 #6 Skrevet 18. oktober 2019 Jeg foretrekker røkt pinnekjøtt, men uansett så syns jeg det smaker godt. Det er salt, smaker av lam og med tilbehør er det en ufattelig god "spistildusprekker"middag. Jeg spiser ikke pinnekjøtt så ofte, men når jeg gjør er jeg i himmelen. 😄 6
OPIgirl Skrevet 18. oktober 2019 #7 Skrevet 18. oktober 2019 På 9.10.2019 den 16.28, KittyNose skrev: Pinnekjøtt fås både røkt og urøkt, urøkt er best synes jeg 🙂 Det smaker jul, i kombinasjon med poteter og rabbestappe Hva i alle fager er rabbestappe? Er det på dialekt?
solmåneogstjerner Skrevet 18. oktober 2019 #8 Skrevet 18. oktober 2019 2 minutter siden, OPIgirl skrev: Hva i alle fager er rabbestappe? Er det på dialekt? Most kålrot/kålrabi
OPIgirl Skrevet 18. oktober 2019 #9 Skrevet 18. oktober 2019 3 minutter siden, solmåneogstjerner skrev: Most kålrot/kålrabi Ah, kålrabistappe ☺️ 2
Jerry Lee Skrevet 18. oktober 2019 #10 Skrevet 18. oktober 2019 1 time siden, OPIgirl skrev: Ah, kålrabistappe ☺️ Nettopp. Mos inn litt gulrot i den, også. 😊 --- Jeg liker best urøkt pinnekjøtt.
OPIgirl Skrevet 18. oktober 2019 #12 Skrevet 18. oktober 2019 1 time siden, Jerry Lee skrev: Nettopp. Mos inn litt gulrot i den, også. 😊 --- Jeg liker best urøkt pinnekjøtt. Ja, ha pleid å gjøre det. Nyyydelig 😉 2
Jerry Lee Skrevet 18. oktober 2019 #13 Skrevet 18. oktober 2019 2 minutter siden, OPIgirl skrev: Ja, ha pleid å gjøre det. Nyyydelig 😉 1
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2019 #14 Skrevet 18. oktober 2019 Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken Anonymkode: cb2ef...08c 2
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2019 #15 Skrevet 19. oktober 2019 19 timer siden, AnonymBruker skrev: Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken Anonymkode: cb2ef...08c Gulrot, fløte og en skvett fett fra kjelen pinnekjøttet koker i gjør bare at den smaker bedre. Da får den bare være så uekte den vil. Anonymkode: dc109...225 5
Djungelvrål Skrevet 19. oktober 2019 #16 Skrevet 19. oktober 2019 19 timer siden, AnonymBruker skrev: Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken Anonymkode: cb2ef...08c Nei, skal inneholde kålrabi, smør, fløte, litt gulrot, litt potet, muskat og litt pinnekjøttkraft. 3
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2019 #17 Skrevet 19. oktober 2019 5 timer siden, SupaWoman skrev: Nei, skal inneholde kålrabi, smør, fløte, litt gulrot, litt potet, muskat og litt pinnekjøttkraft. Bullshit. Gulrot og potet har ingen verdens ting å gjøre der og fløte er virkelig ikke nødvendig. Det skal smake kålrabi. Anonymkode: cb2ef...08c 2
Brunhilde Skrevet 20. oktober 2019 #18 Skrevet 20. oktober 2019 On 10/18/2019 at 7:28 PM, AnonymBruker said: Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken Anonymkode: cb2ef...08c DU mener at... 12 hours ago, AnonymBruker said: Bullshit. Gulrot og potet har ingen verdens ting å gjøre der og fløte er virkelig ikke nødvendig. Det skal smake kålrabi. Anonymkode: cb2ef...08c Igjen, DU mener at... For meg skal "ekte" kålrabistappe lages med litt mel, meierismør, kraft fra den kokte kålrabien, salt og pepper. Har jeg en skvett fløte går den glatt oppi. Den kålrabistappen du beskriver er ingenting for meg, derfor spiser jeg heller ikke pinnekjøtt på resturang, jeg må ha min egen stappe for at det skal blir et skikkelig godt måltid. Sånn er det med smak, den er forskjellig, men det ene er ikke nødvendgvis mer "ekte" enn annet. 4
Pal Fungi Skrevet 20. oktober 2019 #19 Skrevet 20. oktober 2019 Og der ble det plutselig en tråd om rabbestappe
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå