Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei, noen med gode ideer til hvordan fjerne skinnet på pølsene? Både mann, barn og meg selv er veldig glad i bruns saus med kjøttpølser - men det tar jo år og dag å få av det hersens skinnet!!!!

LilleMy

Skrevet

Kjøp pølser fra Nordfjord kjøtt (selges på Rema) - de har "skinn" som er kjempe-enkelt å få av, både i rå og kokt tilstand. Gode på smak er de også, og ikke minst rimelige. (Hva får jeg for denne reklamesnutten, tro :wink: )

Dersom du ikke får tak i disse pølsene, syns jeg det er enklest å få av skinnet ved å dele pølsen nesten igjennom på langs (ikke skjær gjennom skinnet på undersiden), og "vrenge ut" de to halvdelene.

Hadde forresten pølser i brun saus i går (favoritt hos oss også) :

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...