LilleMy Skrevet 4. september 2002 #1 Del Skrevet 4. september 2002 Hei, noen med gode ideer til hvordan fjerne skinnet på pølsene? Både mann, barn og meg selv er veldig glad i bruns saus med kjøttpølser - men det tar jo år og dag å få av det hersens skinnet!!!! LilleMy Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy Skrevet 4. september 2002 #2 Del Skrevet 4. september 2002 Kjøp pølser fra Nordfjord kjøtt (selges på Rema) - de har "skinn" som er kjempe-enkelt å få av, både i rå og kokt tilstand. Gode på smak er de også, og ikke minst rimelige. (Hva får jeg for denne reklamesnutten, tro ) Dersom du ikke får tak i disse pølsene, syns jeg det er enklest å få av skinnet ved å dele pølsen nesten igjennom på langs (ikke skjær gjennom skinnet på undersiden), og "vrenge ut" de to halvdelene. Hadde forresten pølser i brun saus i går (favoritt hos oss også) : Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå