Gå til innhold

Noen som vil være med i en matklubb


:-) anna

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Leela

Er gjest akkurat nå pga pcen der jeg sitter, men har en bruker her inne.

Hadde vært gøy med matklubb, har lest litt i denne tråden tidligere og funnet mange bra oppskrifter.

Hadde det vært en ide og starte en ny tråd? Flere som klikker seg inn da + at det blir mer oversiktlig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er også fremdeles med.

Og en ny tråd er kanskje heller ikke så dumt. Men fint om vi kan bruke samme oppskriftstråden da :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dette er en utrolig god gryte som vi har blitt veldig glad i, og venner også. De kommer stadig tilbake for å få smake den igjen!

For å gjøre den mer hverdagslig og litt rimeligere kan man bruke vanlige kjøttpølser, billige pillede reker mm.

Når barna skal spise den pleier jeg å droppe kajennepepperet, evt kutte ned på det andre pepperet, for den blir litt sterk.

Håper den faller i smak!

GUMBO MED KYLLING OG REKER

½ dl god olje

550 gr rensede reker

550 gr kyllingkjøtt i terninger

1 hakket løk

2 grønne paprika, strimlet

3 hakkede selleristilker

225 gr pølser med smak

400 gr hakkede tomater

3,5 dl vann

100 gr ukokt ris

2 ts salt

2 ts hvitløkpulver

1 ts (av hver) oregano, kajennepepper, timian, paprikapulver, pepper

450 kr okra eller squash

Varm oljen i en gryte, sauter kyllingkjøttet

Tilsett grønnsaker og pølser i biter, sauteres mykt og blankt.

Tilsett tomater, vann, ris og krydder. La det syde ca en halvtime imens du trekker squash/okra i vann et kvarter. La dem renne av og tilsett dem i gryten sammen med rekene.

Serveres rykende varmt på en seng av ris, gjerne med naanbrød til.

Denne skal vi lage i morgen! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Får vi høre hva dere syntes?

:jepp:

Det var en god og annerledes rett! Jeg syntes den kunne vært uten reker (selv om jeg er glad i reker vanligvis), mens mannen syntes det var veldig godt med reker i. De gjør jo retten litt ekstra spesiell, så jeg ville nok laget den med reker hvis jeg skulle servere den til gjester. Det er enkelt å forsyne seg uten å få dem med på tallerkenen :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Annonse

  • 4 uker senere...
Om de som vil skriver seg på liste her så kan det være hver sin gang å komme med sin beste oppskrift. Også lager vi andre de ulike rettene  hjemme hos oss selv og kommer med tilbakemeldingerNoen interesse...
Jeg vil være med!!!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 11 måneder senere...
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...