Solskinn Skrevet 28. mai 2007 #641 Del Skrevet 28. mai 2007 Ny oppskrift i dag? Jeg er visst litt utolmodig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Alou Skrevet 28. mai 2007 #642 Del Skrevet 28. mai 2007 Ny oppskrift i dag? Jeg er visst litt utolmodig. ...litt tidelig ute, i hvert fall. Ingen flere som har prøvd min oppskrift? For dere som er litt sene: Søndagsengel? har lagt den ut i oppskriftstråden. Skal vi ha det slik at den som har ny oppskrift også kopierer oppskriften til Matklubbens kokebok også? Denne uken er det: Chelsea Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solskinn Skrevet 28. mai 2007 #643 Del Skrevet 28. mai 2007 Aha, hadde ikke fått med meg at det bare var annen hver uke nå... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Alou Skrevet 28. mai 2007 #644 Del Skrevet 28. mai 2007 Hver oddetallsuke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pusla Skrevet 28. mai 2007 #645 Del Skrevet 28. mai 2007 (endret) Jeg tror ikke jeg får prøvd ut oppskriften din før tidligst neste uke, Alou, men den skal testes ut altså. Endret 28. mai 2007 av pusla Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Chelsea ikke innlogget Skrevet 29. mai 2007 #646 Del Skrevet 29. mai 2007 Denne uken er det: Chelsea Det er vel ikke meg denne uke (uke 22)? Mener det er min tur neste uke (uke 23), siden vi har annenhver uke nå. Jeg har nemlig ingen oppskrift klar enda, må tenke.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solskinn Skrevet 29. mai 2007 #647 Del Skrevet 29. mai 2007 Det er vel ikke meg denne uke (uke 22)? Mener det er min tur neste uke (uke 23), siden vi har annenhver uke nå. Jeg har nemlig ingen oppskrift klar enda, må tenke.... Ja det er uke 23, sikkert bare litt forvirring fordi jeg etterlyste en denne uka, fordi jeg ikke fikk med meg at den ikke kom før neste... Skulle sikkert skive "neste gang" i stedet for denne uka antar jeg... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Alou Skrevet 29. mai 2007 #648 Del Skrevet 29. mai 2007 Baklger Chelsea. (Jeg er like ivrig som deg, Gyngestol ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ninen Skrevet 29. mai 2007 #649 Del Skrevet 29. mai 2007 Jeg laget maten i dag, og den var veldig god! Hadde bare erter, så jeg tror jeg skal prøve med litt flere typer grønnsaker neste gang... Men det ble godt likevel, og jeg spiste med pinner Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Alou Skrevet 29. mai 2007 #650 Del Skrevet 29. mai 2007 Flott Ninen! :-D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solskinn Skrevet 1. juni 2007 #651 Del Skrevet 1. juni 2007 Jeg laget dette igjen i går (med bacon denne gang ja). Det var kjempegodt. Jeg laget det for å ha med som lunch på skolen i dag, siden jeg har en lang skoledag og gleder meg kjempemye til lunch... Tror den blir en del tidligere i dag en ellers, for jeg klarer ikke vente så mye lenger nå. Dette blir absoludt noe som skal gjenntas. Kjappt, enklet og godt er en fint ting for studenter som bor på skolen store deler av dagen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chelsea Skrevet 3. juni 2007 #652 Del Skrevet 3. juni 2007 Mitt bidrag til matklubben denne gang er ikke en egenkomponert rett dessverre, fant den i et matblad ganske nylig, så håper ikke for mange har testet den allerede.... Har imidlertid endret oppskriften ørlitt for å matche min smak Coq au vin med kyllingfilet 4 personer 6-8 små løk 250 g champignon 100 g bacon i terninger evt. olje 4 kyllingfileter (400-500 g) 1 dl hvetemel Salt og nykvernet pepper etter smak En klype sukker 1 fedd hvitløk 1 ts tørket timian 2 dl rødvin + en skvett balsamicoeddik 3 dl vann+kyllingbuljong/kraft Maizena jevning Persilledryss Rens løken og del hver løk i to eller fire. Stek baconet i en stor kjele. Brun løk og champignon i baconfettet evt. tilsett litt olje hvis nødvendig. Del kyllingfileten i 3-4 biter, vend dem i hvetemel og brun dem i kjelen sammen med det andre. Tilsett væske og krydder. La gryta koke i min 15 min, gjerne lengre. Jevnes med maizena hvis ønskelig. Serveres med hjemmelaget potetmos: Poteter kokes møre, moses med ønsket mengde smør og matfløte, smakstilsettes med salt, pepper, hvitløk eller persille. Hvis man ikke ønsker å bruke vin i maten går det helt sikkert an å øke mengde kyllingbuljong/kraft og balsamico. Håper det faller i smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Alou Skrevet 4. juni 2007 #653 Del Skrevet 4. juni 2007 Det høres kjempe godt ut. Denne skal prøves snart - absolutt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Alou Skrevet 10. juni 2007 #654 Del Skrevet 10. juni 2007 Jeg har dessverre ikke fått prøvd denne retten enda. Er midt i eksamenperioden og middagen de siste dagene har bestått av knekkebrød og leverpostei. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solskinn Skrevet 10. juni 2007 #655 Del Skrevet 10. juni 2007 Jeg gleder meg også til å prøve dette, men får ikke prøvd før neste uke. Eksamen leder til dårlige og kjedelige matvaner ja. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Alou Skrevet 19. juni 2007 #656 Del Skrevet 19. juni 2007 (endret) Ja, det er klart for nye oppskrift denne uken, Latee?! Uke 19: Cornygirl Uke 21: Alou Uke 23: Chelsea Uke 25: Latee Uke 27: Ninen Uke 29: Leiababe Uke 31: Søndagsengel? Uke 33: Gyngestol Uke 35: Ulva Uke 37: :-) Anna Uke 39: pusla Uke 41: Rosenrød Uke 43: Montezuma Endret 19. juni 2007 av Alou Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ninen Skrevet 19. juni 2007 #657 Del Skrevet 19. juni 2007 Vi har nettopp spist Coq au vin, og vi likte den veldig godt. Synes det ble litt mye rødvinsmak, så lurer på å prøve en annen vin eller ta i mindre neste gang. Slik den var i dag var det i alle fall umulig for meg å kose meg med resten av flasken ved siden av. Det hadde blitt for mye vinsmak for meg. Men ellers veldig god! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pusla Skrevet 19. juni 2007 #658 Del Skrevet 19. juni 2007 Huff, nå har jeg visst detti litt av lasset her . Men Coq au vin høres kjempegodt ut, og den skal prøves så snart jeg får litt tid til å kokkelere igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Alou Skrevet 20. juni 2007 #659 Del Skrevet 20. juni 2007 Jeg har dessverre ikke fått testet oppskriften, men den er lagret! Ved neste passende anledning skal denne retten lages. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Leiababe Skrevet 20. juni 2007 #660 Del Skrevet 20. juni 2007 Uff, lenge siden jeg har laget noe nå. Blir lite testing av nye retter nå på sommeren, går mest i grillings Men lagrer alt til høstkvelder med mye kokkelering:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå