søndagsengel? Skrevet 1. september 2005 #201 Del Skrevet 1. september 2005 Nå er øllebrødet laget, og smakt på. Jeg var ikke så veldig begeistret, men med masse vaniljesaus spiste jeg ca en halv porsjon. Vet jo ikke om jeg har laget det helt riktig, det står ikke noe om konsistens eller mengde sukker i oppskriften. Jeg kokte den til ca samme konsistens som havregrøt, og hadde i en god del sukker, men ikke kjempemye. Er det sånn det skal være? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
søndagsengel? Skrevet 2. september 2005 #202 Del Skrevet 2. september 2005 Da er det vel tid for en ny oppskrift da? Er spent jeg nå, altså! Det er visst ikke like mye aktivitet her som tidligere, men noen er vel fortsatt med? Neste er magolia, tror jeg?! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. K Skrevet 3. september 2005 #203 Del Skrevet 3. september 2005 Samme konsistens som havregrøt, ja. Så dumt at jeg ikke har kjøkken for tiden, så jeg kunne ha målt av nøyaktig hvor mye jeg bruker av de forskjellige ingrediensene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 3. september 2005 #204 Del Skrevet 3. september 2005 Dersom dere matklubbmedlemmer ønsker så kan jeg komme med en dessertoppskrift for voksne som jeg ikke har fått prøvet selv enda, da den krever rørte tyttebær + litt til. Jeg planlegger å lage den selv i løpet av noen uker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
magolia Skrevet 5. september 2005 #205 Del Skrevet 5. september 2005 Dersom dere matklubbmedlemmer ønsker så kan jeg komme med en dessertoppskrift for voksne som jeg ikke har fått prøvet selv enda, da den krever rørte tyttebær + litt til. Jeg planlegger å lage den selv i løpet av noen uker. ← Legg den ut du Jeg har dessverre ikke hatt muligheten/hatt lysten til å være aktiv i matlagingen i det siste, og tror neppe jeg får mulgheten fremover. Må dessverre melde meg ut... :icon_frown: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
:-) anna Skrevet 5. september 2005 Forfatter #206 Del Skrevet 5. september 2005 Så synd da!!! Jeg er litt i samme situasjon. Har hatt så mye å holde på med at det igrunn har blitt lite tid til matlaging. Men nå kommer høsten så da blir det nok bedre... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 5. september 2005 #207 Del Skrevet 5. september 2005 Fyrstedessert Den er rask å lage og høres god ut. Jeg har som sagt ikke smakt den selv enda men har fått den anbefalt. Tenker jeg skal ha den som dessert til en vilt-middag. - 6 eggeplommer og 4 ss sukker piskes til eggedosis - 7.5 dl fløte og 4 ss sukker piskes til krem - Krem og eggedosis blandes sammen med 6 dl rørte tyttebær og 2.5 dl gin Hvor mange denne er til vet jeg ikke, men den burde rekke till endel. Den siste ingrediensen burde jo også sørge for forhøyet stemning. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
søndagsengel? Skrevet 5. september 2005 #208 Del Skrevet 5. september 2005 Fyrstedessert Den er rask å lage og høres god ut. Jeg har som sagt ikke smakt den selv enda men har fått den anbefalt. Tenker jeg skal ha den som dessert til en vilt-middag. - 6 eggeplommer og 4 ss sukker piskes til eggedosis - 7.5 dl fløte og 4 ss sukker piskes til krem - Krem og eggedosis blandes sammen med 6 dl rørte tyttebær og 2.5 dl gin Hvor mange denne er til vet jeg ikke, men den burde rekke till endel. Den siste ingrediensen burde jo også sørge for forhøyet stemning. ← Hmm...den er kanskje ikke noe for gravide? Hørtes god ut!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Valmue i.i. Skrevet 12. mars 2006 #209 Del Skrevet 12. mars 2006 Skal vi gjøre et nytt forsøk? Noen som er interessert? En uke på å lage retten er litt kort tid syns jeg, hva med to uker? (og man MÅ jo ikke nødvendigvis lage retten) Har noen lyst til å komme med en oppskrift i morgen mandag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 13. mars 2006 #210 Del Skrevet 13. mars 2006 Skal bare nevne at jeg har prøvet fyrstedesserten. Jeg synes det ble for mye gin og det ble vanskelig å å holde kremen fast. Litt mindre gin er nok greit. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
søndagsengel? Skrevet 13. mars 2006 #211 Del Skrevet 13. mars 2006 Jeg vil gjerne være med igjen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest -eline- Skrevet 13. mars 2006 #212 Del Skrevet 13. mars 2006 Jeg er gjerne med! Trenger litt inspirasjon til å slave litt på kjøkkenet igjen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cilla Skrevet 14. mars 2006 #213 Del Skrevet 14. mars 2006 Jeg blir m,ed hvis det blir startet en ny runde! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
:-) anna Skrevet 14. mars 2006 Forfatter #214 Del Skrevet 14. mars 2006 Jeg er også med igjen. Det sklei ut sist, men jeg er klar for ny frisk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bride to be Skrevet 15. mars 2006 #215 Del Skrevet 15. mars 2006 Har laget sjokolademoussen som ble lagt ut her i begynnelsen, og den er _kjempegod_!! Men, synes det kan være litt vanskelig å få blandet den smeltede sjokoladen i eggedosisen, den legger seg lett som en klump rundt vispen (bruker kjøkkenmaskin). Tips, anyone? I tillegg har jeg kanskje pisket kremen litt for hardt, for den har også blitt litt tørr enkelte ganger. Håper noen har noen gode tips å komme med, har nemlig tenkt å lage denne om ikke så lenge igjen!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 15. mars 2006 #216 Del Skrevet 15. mars 2006 Da kommer jeg med en oppskrift Har ikke prøvd den selv, så dette kan bli spennende: Koksboller (34 stk) Ingredienser: 4,5 dl sukker 1,5 dl melis 1 eggehvitte 1,5 dl kaldt vann 1,5 dl varmt vann 7 pl gelatin 1 ts vaniljesukker 1,5 dl kokos GARNERING: 2 dl kokos 1-2 ts kakao evt. sjokolade Fremgangsmåte: 1. Legg alla ingredienserne i en stor skål. OBS! gelatinen skal være løst opp i det varme vannet. 2. Visp med el. visp i ca 30 minutter på høyeste hastighet. Røren er tynnflytende i begynnelsen men tykner etterhvert. 3. Når røren er klar helles den i en form ca 20 x 30 cm og strykes flatt utover. 4. Formen settes i fryseren til neste dag. Skjær så kaken i jevne biter på ca 5 x 5 cm. Stykkene rulles i en blandning av kakao och sukker evt. dyppes i flytende sjokolade og rulles i kokos. Legges i en tett boks med lokk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
søndagsengel? Skrevet 15. mars 2006 #217 Del Skrevet 15. mars 2006 Har laget sjokolademoussen som ble lagt ut her i begynnelsen, og den er _kjempegod_!! Men, synes det kan være litt vanskelig å få blandet den smeltede sjokoladen i eggedosisen, den legger seg lett som en klump rundt vispen (bruker kjøkkenmaskin). Tips, anyone? I tillegg har jeg kanskje pisket kremen litt for hardt, for den har også blitt litt tørr enkelte ganger. Håper noen har noen gode tips å komme med, har nemlig tenkt å lage denne om ikke så lenge igjen!! ← Jeg synes jeg husker at jeg bare vendte sjokoladen forsiktig inn med slikepott. Da kommer jeg med en oppskrift Har ikke prøvd den selv, så dette kan bli spennende: Koksboller (34 stk) Ingredienser: 4,5 dl sukker 1,5 dl melis 1 eggehvitte 1,5 dl kaldt vann 1,5 dl varmt vann 7 pl gelatin 1 ts vaniljesukker 1,5 dl kokos GARNERING: 2 dl kokos 1-2 ts kakao evt. sjokolade Fremgangsmåte: 1. Legg alla ingredienserne i en stor skål. OBS! gelatinen skal være løst opp i det varme vannet. 2. Visp med el. visp i ca 30 minutter på høyeste hastighet. Røren er tynnflytende i begynnelsen men tykner etterhvert. 3. Når røren er klar helles den i en form ca 20 x 30 cm og strykes flatt utover. 4. Formen settes i fryseren til neste dag. Skjær så kaken i jevne biter på ca 5 x 5 cm. Stykkene rulles i en blandning av kakao och sukker evt. dyppes i flytende sjokolade og rulles i kokos. Legges i en tett boks med lokk. ← Mmm, kokosboller Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Valmue i.i. Skrevet 15. mars 2006 #218 Del Skrevet 15. mars 2006 Kokosboller har jeg ikke laget på "hundre år"! Prøver til helgen, ungene gleder seg allerede! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Susann_* Skrevet 15. mars 2006 #219 Del Skrevet 15. mars 2006 Hmm - dette hørtes ut til å være en glimrende tråd....kan jeg få være med eller...??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 15. mars 2006 #220 Del Skrevet 15. mars 2006 Hmm - dette hørtes ut til å være en glimrende tråd....kan jeg få være med eller...??? ← Seff! Alle er velkomne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå