Gå til innhold

Varmkng av karbonader


Iseter

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

19 hours ago, Iseter said:

Har ikke komfyr

hm. da var karbonader et underlig valg 😉

hva med å varme porsjonsvis i mikro + panne, og holde varmt i kjele? litt vann i bunn av kjelen, svak varme og så holder det seg noenlunde. Varme alle fra starten av i kjelen vil nok ta mye tid/svidde karbonader.

Eller snu litt på menyen og varme dem i brun saus?

Anonymkode: bac3b...e61

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...