Iseter Skrevet 6. august 2019 #1 Del Skrevet 6. august 2019 Hvordan ha dere villet varmet karbonader til 50 stk med hjelp av kasserolle, mikro å steikpanne som hjelp? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 6. august 2019 #2 Del Skrevet 6. august 2019 Skal du varme så mange trenger du en ovn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 6. august 2019 #3 Del Skrevet 6. august 2019 Hadde brukt komfyren, til så mange. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kantarell2019 Skrevet 6. august 2019 #4 Del Skrevet 6. august 2019 Komfyren, helt klart. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iseter Skrevet 6. august 2019 Forfatter #5 Del Skrevet 6. august 2019 Har ikke komfyr Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. august 2019 #6 Del Skrevet 7. august 2019 19 hours ago, Iseter said: Har ikke komfyr hm. da var karbonader et underlig valg 😉 hva med å varme porsjonsvis i mikro + panne, og holde varmt i kjele? litt vann i bunn av kjelen, svak varme og så holder det seg noenlunde. Varme alle fra starten av i kjelen vil nok ta mye tid/svidde karbonader. Eller snu litt på menyen og varme dem i brun saus? Anonymkode: bac3b...e61 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå