Gå til innhold

Bygge ut huset


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest tåre

Vi planlegger å bygge på huset vårt, finnes det noen rimelige arkitekter man kan kontakte?? Har er ganske spesielt hus, sliter litt med å finne på gode løsninger..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi planlegger å bygge på huset vårt' date=' finnes det noen rimelige arkitekter man kan kontakte?? Har er ganske spesielt hus, sliter litt med å finne på gode løsninger..[/quote']

Jeg er litt usikker på hva du mener med rimelig. Lav timespris...eller en løsning som vil være så god at den ikke trenger å omarbeides?

Men det til side....det aller viktigste når du skal engasjere arkitekt er å få se noe av dennes tidligere tegninger. Dette for å se om dere i det hele tatt snakker samme "språk".

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det lureste er vel å kontakte flere firmaer for å få tilbud. Da kan du sammenligne både pris og hvilke bygningsløsninger de kommer med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Turi

Vi kontaktet et par av de byggeselskapene som var aktuelle å leie inn og spurte hvem de helst ville hatt tegninger fra. Alle svarte samme person, og da var valget enkelt. Men rimelig var det ikke!!

For å kunne gi råd, må du nesten si hvor du bor da. Ville ikke valgt landsdekkende arkitektkjede tror jeg, det høres veldig dyrt (og upersonlig) ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...