AnonymBruker Skrevet 20. juli 2019 #21 Del Skrevet 20. juli 2019 Reker Potetsalat Pastasalat Anonymkode: 121de...fb3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 20. juli 2019 Forfatter #22 Del Skrevet 20. juli 2019 23 minutter siden, AnonymBruker skrev: Reker Potetsalat Pastasalat Anonymkode: 121de...fb3 Ser det er andre som også nevner pastasalat. Noen som har en god oppskrift på det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mollie Skrevet 21. juli 2019 #23 Del Skrevet 21. juli 2019 Grillmat med potetsalat og salat. Reker med godt tilbehør. Stekt makrell med poteter, rømme og salat. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SPOCA Skrevet 22. juli 2019 #24 Del Skrevet 22. juli 2019 Dette er mat jeg også spiser ellers i året, men smaker ekstra godt på grillen (eller som jeg forbinder med sommer); * Maiskolber * Hjemmelagde hamburgere * Bakt potet * Indrefilét av okse * Baconsurret kyllingbryst med ostefyll * Norske jordbær Jeg liker verken koteletter eller pølser, så da blir det heller annet kjøtt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cleopatra. Skrevet 22. juli 2019 #25 Del Skrevet 22. juli 2019 (endret) Reker med loff, masse majones, purreløk, sitronpepper og skvist sitron over 😋 Endret 22. juli 2019 av Cleopatra. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2019 #26 Del Skrevet 22. juli 2019 Dere som skriver grillmat: hva innebærer det? Grillmat er jo ikke en rett, siden det meste kan grilles. Det blir litt som å skrive at man elsker stekepannemat 😮 Anonymkode: 9656b...2e1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hedy Lamarr Skrevet 22. juli 2019 #27 Del Skrevet 22. juli 2019 Reker, blåskjell og krabbe er min favorittmat om sommeren, og så må det være jordbær med fløte til dessert. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2019 #28 Del Skrevet 22. juli 2019 Kommer an på hvor varmt det er ute. Reker og skalldyr hvis det er varme. Rabarbragrøt, stekt ørret på bål, snurring med på fjelltur, iskrem, bær, salater. Entrecote med tilbehør. Spiser nesten alt, men er det varmt mister jeg matlyst og spesielt lysten til å lage mat. Anonymkode: 0ae89...4db 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2019 #29 Del Skrevet 22. juli 2019 - Stekt makrell/pir med nypoteter og sommerkål/blomkål. - Ovnsbakt villaks, også med nypoteter og sommerkål/blomkål, og en god smørsaus med friske urter fra hagen - Pasta med krabbe og fersk chili - når krabbene er fulle av mat på sensummeren - Salade nicoise med små norske nypoteter, og alle de andre grønnsakene som skal til friske og lokaldyrket (aspargesbønner, reddiker, tomat, grønn salat som feks hjertesalat). - Rabarbrapai med is (i juni) - Jordbær og bringebær (spiser aldri ellers i året, bare norske i sesong om sommeren) i diverse desserter - Plommer i august, også brukt i diverse desserter - Rosé og champagne. Anonymkode: 96028...0cf 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 22. juli 2019 Forfatter #30 Del Skrevet 22. juli 2019 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: - Stekt makrell/pir med nypoteter og sommerkål/blomkål. - Ovnsbakt villaks, også med nypoteter og sommerkål/blomkål, og en god smørsaus med friske urter fra hagen - Pasta med krabbe og fersk chili - når krabbene er fulle av mat på sensummeren - Salade nicoise med små norske nypoteter, og alle de andre grønnsakene som skal til friske og lokaldyrket (aspargesbønner, reddiker, tomat, grønn salat som feks hjertesalat). - Rabarbrapai med is (i juni) - Jordbær og bringebær (spiser aldri ellers i året, bare norske i sesong om sommeren) i diverse desserter - Plommer i august, også brukt i diverse desserter - Rosé og champagne. Anonymkode: 96028...0cf Har du en oppskrift du vil dele? 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 22. juli 2019 #31 Del Skrevet 22. juli 2019 Alle slags gode salater med pasta og/eller kjøtt/fisk. Potetsalat, grilla koteletter, pølser, fisk, maiskolber osv. , jordbær med fløte. Saftis.😀 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2019 #32 Del Skrevet 22. juli 2019 23 minutter siden, HalldirV2 skrev: Har du en oppskrift du vil dele? 😊 Her er et par: https://www.theguardian.com/lifeandstyle/wordofmouth/2013/apr/04/how-cook-perfect-crab-linguine https://www.nigella.com/recipes/linguine-with-chilli-crab-and-watercress Anonymkode: 96028...0cf 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 22. juli 2019 Forfatter #33 Del Skrevet 22. juli 2019 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Her er et par: https://www.theguardian.com/lifeandstyle/wordofmouth/2013/apr/04/how-cook-perfect-crab-linguine https://www.nigella.com/recipes/linguine-with-chilli-crab-and-watercress Anonymkode: 96028...0cf Tusen takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2019 #34 Del Skrevet 22. juli 2019 17 minutter siden, HalldirV2 skrev: Tusen takk Så prinsippet er å rense nykokt krabbe, og blande både hvitt og brunt kjøtt med hakket chili, revet/most rå hvitløk, olivenolje og sitron til en kald saus/røre, og så røre denne inn i nykokt spaghetti eller linguine. Persille eller liknende tilsatt tilslutt, pluss sitronbåt og litt mer olivenolje. Endel jobb å rense krabbene, men veldig verdt det. Og man kan selvsagt bruke ferdigrenset krabbeskjell om man vil det (men det smaker mindre friskt). Anonymkode: 96028...0cf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 22. juli 2019 Forfatter #35 Del Skrevet 22. juli 2019 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Så prinsippet er å rense nykokt krabbe, og blande både hvitt og brunt kjøtt med hakket chili, revet/most rå hvitløk, olivenolje og sitron til en kald saus/røre, og så røre denne inn i nykokt spaghetti eller linguine. Persille eller liknende tilsatt tilslutt, pluss sitronbåt og litt mer olivenolje. Endel jobb å rense krabbene, men veldig verdt det. Og man kan selvsagt bruke ferdigrenset krabbeskjell om man vil det (men det smaker mindre friskt). Anonymkode: 96028...0cf Høres ut som skikkelig snaddermat på en varm sommerkveld 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2019 #36 Del Skrevet 22. juli 2019 Biff og salat. Eller sjømat. Anonymkode: 1a79c...c5b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2019 #37 Del Skrevet 22. juli 2019 Glemte gazpacho, forresten - også fast innslag når nye norske tomater, agurker og paprika er på plass. Anonymkode: 96028...0cf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 22. juli 2019 #38 Del Skrevet 22. juli 2019 Skalldyr, aller helst nykokt (selvkokt) og servert med god loff, majones og sitron. Eller blåskjell. Eller reker, men jeg syns faktisk reker er best om vinteren. Laks eller makrell som er røyket i abu-røykeren og som serveres med agurksalat, salat med rømmedressing og nykokte småpoteter. Skikkelig snaddermat. Nypoteter med meierismør. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Alkoholist Skrevet 22. juli 2019 #39 Del Skrevet 22. juli 2019 Frukt, bær og salat. Orker bare å spise lett mat om sommeren. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kendall Skrevet 22. juli 2019 #40 Del Skrevet 22. juli 2019 Grillmat 😋😋 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå