Gå til innhold

Ris i paiform?


Hegis

Anbefalte innlegg

Når man steker paibunnen, så skal man ha tørr ris oppi? Hvorfor, og tømmer jeg bare ris oppi?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er for å gi tyngde, så ikke bunnen skal heve for mye. Ja, du tømmer bare ris oppi, og du kan ta vare på den etterpå, og bruke den som - ris.

Anonymkode: 06083...740

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lager ofte pai, men jeg har aldri brukt ris under for-steking. Jeg prikker bare deigen godt med en gaffel, og har aldri opplevd at den har hevet for mye (jeg lager veldig tynn bunn, vet ikke om det har noe å si).

Anonymkode: ff6b7...04f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det er for å gi tyngde, så ikke bunnen skal heve for mye. Ja, du tømmer bare ris oppi, og du kan ta vare på den etterpå, og bruke den som - ris.

Anonymkode: 06083...740

Hvor mye ris ca? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må ha bakepapir mellom paibunnen og risen/bønnene eller hva du har oppi. Hvis ikke så vil det sette seg fast i bunnen. Og det er for at bunnen ikke skal blåse seg opp  under steking.

Anonymkode: 0145d...7e3

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...