Hegis Skrevet 19. juli 2019 #1 Del Skrevet 19. juli 2019 Når man steker paibunnen, så skal man ha tørr ris oppi? Hvorfor, og tømmer jeg bare ris oppi? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2019 #2 Del Skrevet 19. juli 2019 Det er for å gi tyngde, så ikke bunnen skal heve for mye. Ja, du tømmer bare ris oppi, og du kan ta vare på den etterpå, og bruke den som - ris. Anonymkode: 06083...740 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2019 #3 Del Skrevet 19. juli 2019 Jeg lager ofte pai, men jeg har aldri brukt ris under for-steking. Jeg prikker bare deigen godt med en gaffel, og har aldri opplevd at den har hevet for mye (jeg lager veldig tynn bunn, vet ikke om det har noe å si). Anonymkode: ff6b7...04f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hegis Skrevet 19. juli 2019 Forfatter #4 Del Skrevet 19. juli 2019 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er for å gi tyngde, så ikke bunnen skal heve for mye. Ja, du tømmer bare ris oppi, og du kan ta vare på den etterpå, og bruke den som - ris. Anonymkode: 06083...740 Hvor mye ris ca? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2019 #5 Del Skrevet 19. juli 2019 Du må ha bakepapir mellom paibunnen og risen/bønnene eller hva du har oppi. Hvis ikke så vil det sette seg fast i bunnen. Og det er for at bunnen ikke skal blåse seg opp under steking. Anonymkode: 0145d...7e3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå