AnonymBruker Skrevet 9. juli 2019 #1 Del Skrevet 9. juli 2019 I den nye boligen vår er det en bod under trappa. Men det er veldig varmt der inne og med tanke på lite plass på kjøkkenet, så tenker på å ha tørrvarer som mel, sukker, pasta m.m oppbevart der inne. Mulig det er 25 varmegrader der inne. Er det lurt? Eller må vi virkelig finne andre løsninger og heller ha kjeler og annet kjøkkenredskaper under trappa, med tørrvarer oppbevart på kjøkkenet. Annet forslagog tips tas godt imot! Anonymkode: 0ea84...29c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. juli 2019 #2 Del Skrevet 9. juli 2019 Ingen? Spørsmålet er altså i forhold til insekter og krypdyr. Anonymkode: 0ea84...29c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. juli 2019 #3 Del Skrevet 10. juli 2019 Det sier seg vel selv at tørrvarer, som bør oppbevares tørt og kjølig, ikke bør oppbevares varmt. Jeg bruker de varme hyllene mine til å lagre panner og duker etc. Anonymkode: be78c...8f3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. juli 2019 #4 Del Skrevet 10. juli 2019 7 timer siden, AnonymBruker skrev: Det sier seg vel selv at tørrvarer, som bør oppbevares tørt og kjølig, ikke bør oppbevares varmt. Jeg bruker de varme hyllene mine til å lagre panner og duker etc. Anonymkode: be78c...8f3 Tenkte meg det, da vi alltid har oppbevart tørrvarer kjølig og tørt. Men kanskje vi faktisk bør gjøre det slik vi gjør det nå. Anonymkode: 0ea84...29c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. juli 2019 #5 Del Skrevet 10. juli 2019 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Men kanskje vi faktisk bør gjøre det slik vi gjør det nå. Anonymkode: 0ea84...29c Hva er det? Anonymkode: be78c...8f3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. juli 2019 #6 Del Skrevet 10. juli 2019 1 time siden, AnonymBruker skrev: Hva er det? Anonymkode: be78c...8f3 Altså ha tørrvarene i skapet inne på kjøkkenet, og kanskje ha kjeler og annen redskaper(utenom det som brukes praktisk talt hver time) i den varme boden. -ts Anonymkode: 0ea84...29c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. juli 2019 #7 Del Skrevet 10. juli 2019 1 time siden, AnonymBruker skrev: Altså ha tørrvarene i skapet inne på kjøkkenet, og kanskje ha kjeler og annen redskaper(utenom det som brukes praktisk talt hver time) i den varme boden. -ts Anonymkode: 0ea84...29c Aaah! (Tror jeg var for varm til å forstå ) Anonymkode: be78c...8f3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. august 2019 #8 Del Skrevet 18. august 2019 På 10.7.2019 den 20.02, AnonymBruker skrev: Aaah! (Tror jeg var for varm til å forstå ) Anonymkode: be78c...8f3 Haha 😄👍🏻 ts her, nå har jeg faktisk mål temp i boden under trappa og det er ca 25 grader og snart blir det ovn ellers i huset så det blir ikke akkurat kaldere på kjøkkenet heller. Vi har ingen kjølerom og kjøleskap blir prioritert til de varene som trenger det. Og da lurer jeg litt: hvis vi bruker gode lufttette bokser for tørrvarer som byttes ut raskt typ etter en måned, vi kan altså handle oftere og dermed få brukt varene i maks en måned er det fortsatt innafor? Vi har tørrvarene på kjøkkenet nå og jeg har ikke sett tegn til dårlige varer, gått ca en måned nå med ca samme temp. Kanskje det tar lang tid før småkrypene bosetter seg i matvarer? Anonymkode: 0ea84...29c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
WillieWright Skrevet 19. august 2019 #9 Del Skrevet 19. august 2019 This small storage is good for corns. You should use it for the storage of rice, flour and for vegetables like onion and potatoes. but make sure the space is free of reptile or other insects. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. august 2019 #10 Del Skrevet 20. august 2019 Dere kan fint oppbevare tørrvarer som dere spiser opp innen en måned eller to. All hermetikk vil tåle å stå der lenge. Ris, tørkede bønner o.l. tåler det også helt fint. Mel vil tørke ut noe, men så lenge dere er klar over at dere må tilsette noe mer vann ved baking bør det gå fint. Småkryp ville jeg ikke vært redd for så fremt dere oppbevarer alt i tette glass eller bokser. Bruk gjerne gamle syltetøyglass. Anonymkode: 45536...c48 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå