Gå til innhold

Holdbarhet hjemmelagde knekkebrød


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg skal reise utenlands og driver derfor å lager en ekstra stor batch med hjemmelagde knekkebrød for å ta med. Jeg lager disse kun av frø (lin, solsikke, gresskar og sesam), eggehvite, salt og kokosolje. Bruker som regel å spise de opp i løpet av en uke. 

Men nå skal jeg lage for tre uker og da kom jeg til å tenke på hvor lang holdbarhet det egentlig er på disse? Skjønner at knekkebrød man kjøper har lang holdbarhet, men siden disse er hjemmelagde og inneholder eggehvite begynte jeg å lure om det er trygt å spise etter noen uker. Jeg tørker de så klart i ovnen i flere timer for å unngå fukt.

Noen som vet? 

Anonymkode: 83006...e41

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har aldri laget med eggehvite, kun med vann, og de har i hvert fall holdt seg fine i 3-4 uker i luftett boks.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...