AnonymBruker Skrevet 21. juni 2019 #1 Del Skrevet 21. juni 2019 Hei! Jeg skal reise utenlands og driver derfor å lager en ekstra stor batch med hjemmelagde knekkebrød for å ta med. Jeg lager disse kun av frø (lin, solsikke, gresskar og sesam), eggehvite, salt og kokosolje. Bruker som regel å spise de opp i løpet av en uke. Men nå skal jeg lage for tre uker og da kom jeg til å tenke på hvor lang holdbarhet det egentlig er på disse? Skjønner at knekkebrød man kjøper har lang holdbarhet, men siden disse er hjemmelagde og inneholder eggehvite begynte jeg å lure om det er trygt å spise etter noen uker. Jeg tørker de så klart i ovnen i flere timer for å unngå fukt. Noen som vet? Anonymkode: 83006...e41 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jadzia Skrevet 21. juni 2019 #2 Del Skrevet 21. juni 2019 Har aldri laget med eggehvite, kun med vann, og de har i hvert fall holdt seg fine i 3-4 uker i luftett boks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå