AnonymBruker Skrevet 16. juni 2019 #1 Del Skrevet 16. juni 2019 Er det noen som har forsøkt denne oppskriften fra nettsidene til NRK? Finnes det en spesiell grunn til at denne fremgangsmåten skulle gi isen "smak av glødende kull" i stedet for "smak av svidd melk"? Den smaken kjenner jeg nemlig, og den er langt fra spennende. Anonymkode: 211f6...e50 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs Robinson Skrevet 16. juni 2019 #2 Del Skrevet 16. juni 2019 Og denne er publisert 1.april eller? 😛 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. juni 2019 #3 Del Skrevet 16. juni 2019 1 time siden, Mrs Robinson skrev: Og denne er publisert 1.april eller? 😛 Artikkelen er udatert men skal være fra serien "Sommermat i Falkenberg", så jeg tviler. Men skjønner godt hvorfor du spør. Nå har jeg faktisk fått servert mat med kull før (fisk med pulverisert kull (funket bare middels), og diverse med forkullet purre (overraskende godt)), og vet at det merkelig nok kan fungere ganske bra. Men der det stopper helt for meg er å tilsette store mengder glødende kull i melkemat. Svidd melk er ikke, har aldri vært og vil aldri bli noen kulinarisk nytelse. Anonymkode: 211f6...e50 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå