Gå til innhold

Vaniljeis med kull


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Er det noen som har forsøkt denne oppskriften fra nettsidene til NRK? Finnes det en spesiell grunn til at denne fremgangsmåten skulle gi isen "smak av glødende kull" i stedet for "smak av svidd melk"? Den smaken kjenner jeg nemlig, og den er langt fra spennende. :P

Anonymkode: 211f6...e50

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 time siden, Mrs Robinson skrev:

Og denne er publisert 1.april eller? 😛

Artikkelen er udatert men skal være fra serien "Sommermat i Falkenberg", så jeg tviler. Men skjønner godt hvorfor du spør. :fnise:

Nå har jeg faktisk fått servert mat med kull før (fisk med pulverisert kull (funket bare middels), og diverse med forkullet purre (overraskende godt)), og vet at det merkelig nok kan fungere ganske bra. Men der det stopper helt for meg er å tilsette store mengder glødende kull i melkemat. Svidd melk er ikke, har aldri vært og vil aldri bli noen kulinarisk nytelse. 

Anonymkode: 211f6...e50

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...