AnonymBruker Skrevet 7. juni 2019 #1 Del Skrevet 7. juni 2019 Sukkerbrødet mitt falt sammen på midten🤬 innafor å jukse med litt ekstra krem i midten, eller har det noe å si for konsistensen?? Kun til familiebursdag Anonymkode: 4d8e9...1db Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2019 #2 Del Skrevet 8. juni 2019 Det funker veldig bra. Og her snakker jeg av erfaring. 😄 Anonymkode: 57601...382 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TrekStar Skrevet 8. juni 2019 #3 Del Skrevet 8. juni 2019 Sukkerbrød er da noe av det enkleste en kan lage. Jeg lagde dette første gang rundt 17 år. Det er bare å ta noen enkle forholdsregler, slik at sukkerbrødet holder formen, både før, under og etter steking. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2019 #4 Del Skrevet 8. juni 2019 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Det funker veldig bra. Og her snakker jeg av erfaring. 😄 Anonymkode: 57601...382 Takk, da satser jeg på det, godt med ekstra krem da🤣 Anonymkode: 4d8e9...1db Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2019 #5 Del Skrevet 8. juni 2019 3 timer siden, TrekStar skrev: Sukkerbrød er da noe av det enkleste en kan lage. Jeg lagde dette første gang rundt 17 år. Det er bare å ta noen enkle forholdsregler, slik at sukkerbrødet holder formen, både før, under og etter steking. Så bra at dine alltid har blitt bra! Med ny ovn gikk det desverre galt i går, selv om jeg tok de forholdsreglene jeg alltid pleier. Anonymkode: 4d8e9...1db 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 8. juni 2019 #6 Del Skrevet 8. juni 2019 Du skal vel dele den opp eller har den falt sammen så mye at det ikke går? Toppen kan du ha som bunn; da blir delen som kommer øverst ganske flat og fin. Også kan du fylle på litt ekstra av det du skal ha inni i midten for å bygge litt opp. Det er bare familie, så dette går fint. Eller så kan du si at det var meningen:) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 8. juni 2019 #7 Del Skrevet 8. juni 2019 Denne oppskriften pleier aldri å bli mislykket.http://nettbakeren.no/sukkerbrod-by-nettbakeren/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest #Rasshøl Skrevet 8. juni 2019 #8 Del Skrevet 8. juni 2019 11 timer siden, AnonymBruker skrev: Sukkerbrødet mitt falt sammen på midten🤬 innafor å jukse med litt ekstra krem i midten, eller har det noe å si for konsistensen?? Kun til familiebursdag Anonymkode: 4d8e9...1db Eventuelt kan du ta masse ekstra bær eller frukt i midten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2019 #9 Del Skrevet 8. juni 2019 1 time siden, visp skrev: Du skal vel dele den opp eller har den falt sammen så mye at det ikke går? Toppen kan du ha som bunn; da blir delen som kommer øverst ganske flat og fin. Også kan du fylle på litt ekstra av det du skal ha inni i midten for å bygge litt opp. Det er bare familie, så dette går fint. Eller så kan du si at det var meningen:) Får fint delt den, lurt å bruke bunnen som topp, det skal jeg prøve 👍 Anonymkode: 4d8e9...1db 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TrekStar Skrevet 8. juni 2019 #10 Del Skrevet 8. juni 2019 8 hours ago, AnonymBruker said: Så bra at dine alltid har blitt bra! Med ny ovn gikk det desverre galt i går, selv om jeg tok de forholdsreglene jeg alltid pleier. Anonymkode: 4d8e9...1db Ok, jeg forstår. Da er det fort gjort. Ny ovn, med gjerne nye ukjente instillinger. Moderne ovner og ulike merker, oppfører seg i mange tilfeller veldig ulikt, og gir uforutsette resultater. "Not all ovner are created equal". 😀 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå