AnonymBruker Skrevet 7. juni 2019 #1 Del Skrevet 7. juni 2019 Lurte på å lage en pai med dette til et arrangement der jeg vet at noen ikke spiser svinekjøtt. Men kanskje svinekjøttspisere ikke liker smaken.. Anonymkode: ba5bf...f57 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2019 #2 Del Skrevet 7. juni 2019 Tenker du trygt kan bruke kalkun, smaken er ganske lik. Anonymkode: 78faf...556 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2019 #3 Del Skrevet 8. juni 2019 Selvsagt smaker det bedre, det smaker jo faktisk bacon. Men det betyr ikke at kalkun"bacon" smaker vondt og at svinekjøttspisere ikke vil like det. Men hvorfor ikke satse på en rett der du ikke er nødt til å bruke erstatningsprodukter? Det finnes jo massevis av retter som er helt uten båe svinekjøtt og bacon, uten at du trenger å inngå kompromisser. Anonymkode: 5a157...ba7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2019 #4 Del Skrevet 8. juni 2019 jeg syntes kalkunbacon ikke kan sammenlignes med ordentlig bacon. Anonymkode: 884d5...4f0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LiseTV Skrevet 8. juni 2019 #5 Del Skrevet 8. juni 2019 Kalkunbacon? Tull og tøys. En kan ikke lage bacon av kalkun. Bacon er laget av flesk og det finne en på svin/gris ikke på kalkun. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå