Gå til innhold

Hvor lenge, -Indrefilet Død Gris + Pottit-pinner


Sliten&kjørt52

Anbefalte innlegg

Pottit-pinnene veit jeg er bra etter 25 minutter på |225 grader...

Hvis jeg hiver inn noe Indrefilet Død Gris, ca. 10 minutter før pottit er færdig... :vetikke:

Vil det funke, eller for Sent. Ikke så tykk bit med kjøtt. ...

Noen som har tips... :spise:

a.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 minutt siden, Sliten&kjørt51 skrev:

Pottit-pinnene veit jeg er bra etter 25 minutter på |225 grader...

Hvis jeg hiver inn noe Indrefilet Død Gris, ca. 10 minutter før pottit er færdig... :vetikke:

Vil det funke, eller for Sent. Ikke så tykk bit med kjøtt. ...

Noen som har tips... :spise:

a.

Kan du steke indrefileten i stekepanna?

Anonymkode: e644f...176

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det bedre plan :vetikke: 

Lenge 

:spise:

a.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, Sliten&kjørt51 skrev:

Pottit-pinnene veit jeg er bra etter 25 minutter på |225 grader...

Hvis jeg hiver inn noe Indrefilet Død Gris, ca. 10 minutter før pottit er færdig... :vetikke:

Vil det funke, eller for Sent. Ikke så tykk bit med kjøtt. ...

Noen som har tips... :spise:

a.

Svinefilet i tynne skiver trenger ikke mange minuttene i stekepannen før de er ferdige. Og akkurat like kort tid bruker du på å dampe grønnsakene.https://www.matprat.no/oppskrifter/rask/minuttbiff-av-svin-med-hvitloksgronnsaker/

Anonymkode: e644f...176

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Sliten&kjørt51 skrev:

Er det bedre plan :vetikke: 

Lenge 

:spise:

a.

 

Fra oppskriften i linken:
 

  1. Del svinefileten slik at du får to tynne biffer. Bank dem forsiktig ut med håndbaken. Brun biffene raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter.
  2. Smelt smør i en liten kjele og legg i grønnsaker og hvitløk. Tilsett såvidt litt vann og smørdamp grønnsakene til de er knapt møre.
  3. Server minuttbiffen med de dampede grønnsakene og litt av stekefettet fra stekepannen.

Anonymkode: e644f...176

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Fra oppskriften i linken:
 

  1. Del svinefileten slik at du får to tynne biffer. Bank dem forsiktig ut med håndbaken. Brun biffene raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i 3-4 minutter.
  2. Smelt smør i en liten kjele og legg i grønnsaker og hvitløk. Tilsett såvidt litt vann og smørdamp grønnsakene til de er knapt møre.
  3. Server minuttbiffen med de dampede grønnsakene og litt av stekefettet fra stekepannen.

Anonymkode: e644f...176

Tusen takk for svar, -ikke ofte jeg er Sulten, -men ble det faktisk nå. :tommelopp: 

Kos deg i kveld du og :hallo:

a.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 minutter siden, Sliten&kjørt51 skrev:

Tusen takk for svar, -ikke ofte jeg er Sulten, -men ble det faktisk nå. :tommelopp: 

Kos deg i kveld du og :hallo:

a.

 

Takk :hjerte: 

Anonymkode: e644f...176

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Takk :hjerte: 

Anonymkode: e644f...176

Jeg som skal si det, -og  :hjerte:

Trur dette blir knall :kristin:

a.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, Sliten&kjørt51 skrev:

Jeg som skal si det, -og  :hjerte:

Trur dette blir knall :kristin:

a.

Takk :hjerte: 

Anonymkode: e644f...176

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 timer siden, AnonymBruker skrev:

Takk :hjerte: 

Nesten mett enda jeg...

Tusen takk for hjelp.

Mener det :5:

a.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...