Gå til innhold

Saraaemiliee på instagram


Anonym1990.

Anbefalte innlegg

Snublefot62 skrev (12 minutter siden):

Jeg utfordrer Sara Emilie til å få til en "bak fasaden"-dag hos henne. Dvs få noen til å følge henne igjennom en dag og dokumentere det hun gjør av jobb. Det tror jeg veldig mange ville fulgt med på.

Det må da være åpenbart en kjent dag, og så må en kunne vise til resultatet av jobben den dagen. Er det for eks en dag med tre ganger så mange snapper så vil jo det være åpenbart misvisende.

Bare for å utbrodere litt på denne, og følge opp den misvisende påstanden til Sara Emilie om hvor mye jobb hun har og at det er mer krevende enn folk tror.

Jeg vet ikke med 100% sikkerhet hva hennes dag består i eller mengde med arbeid alt hun gjør innebærer. Jeg er ikke influenser. Men jeg har en god pekepinn siden hun eksponerer mye.

I mitt yrke i privat sektor så betaler min arbeidsgiver meg for min arbeidsinnsats i 7,5 timer HVER dag i, i strekk, på et fysisk kontor en halvtime unna hjemmet. Det tar meg 1 time å kjøre tur/retur jobb hver dag + 7,5 timer med jobb. Dvs at jeg er borte fra hjemmet minst 8,5 time hver dag. Jeg skriver minst, for det skjer at det blir noen minutter før og etter med merarbeid. Jeg må være på i hele perioden og jeg disponerer ikke denne tiden selv. I tillegg, pga yrket jeg har valgt, har jeg og vakt ei uke hvor jeg må være tilgjengelig på telefon 24/7 i 7 dager i strekk, hvorpå jeg må være i stand til å rykke ut på jobben døgnet rundt. På toppen av det kommer sosiale aktiviteter, pålagte reiser osv.

Til sammenligning styrer en heltidsinfluenser tiden selv. Hun dokumenterer flittig at hun jobber litt der, litt her og litt etterpå i form av snapper. Jeg vet åpenbart ikke hvor mye arbeid som går med i hver enkelt snap hun legger ut, men enkelte av de kan ikke være langt unna kun tiden det tar å filme og så legge ut. Si hun har 20 ulike snapper hver dag av samme gjennomsnitlig kvalitet så utgjør det kanskje samlet sett en time eller halvannen til dagen. Spredt ut over hele dagen. Noen er kanskje litt mer gjennomtenkt enn andre, så la oss legge til en halvtime eller time til der. To-tre timer. Spredt ut over hele dagen og hun bestemmer selv når hun filmer de og legger de ut. Så får hun sikkert mange kommentarer. Jeg har selv sendt flere til henne uten å få svar så jeg tipper hun svarer kun noen få utvalgte. Men la oss slenge på en halvtime til da med å svare på kommentarer. Skaffe samarbeidspartnere og sånt kan jo være litt arbeid med i SE sitt tilfelle er det de samme som går igjen eller så kommer de fra managementet. Så la oss legge på en time i å skaffe samarbeidspartnere en gang i måneden. Utgjør ingenting i løpet av en dag. Så vi er fortsatt ca på en tre og en halv time med arbeid. Gjør hun noe annet som influenser? Ja hun har noen reiser innimellom og intervjuer. Det går under sosiale aktiviteter og pålagte reiser og må tas innimellom. Men la oss gi henne litt slack og si at hun jobber fire timer i løpet av en dag da. Fordelt over 16 våkentimer så snakker vi om kanskje 15 minutter pr time. Og hun styrer tiden helt selv.

Det er så fjernt fra samtlige andre yrker der ute at det er utrolig at hun i det hele tatt VÅGER å påstå at det er sammenlignbart.

Men som sagt så utfordrer jeg henne i å filme "bak fasaden". Få se arbeidsdagen din Sara Emilie. Min påstand er at du hadde ikke overlevd en dag i kassa på Kiwi engang.

  • Liker 18
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

EmVeeJee skrev (5 minutter siden):

Hei Sara Emilie! 
 

Nå skal jeg fortelle deg om hvordan dagen min er som sykepleier. Jeg starter enten kl 7 eller kl 15 og jobber annenhver helg, stort sett hver jul, stort sett hver påske og kan absolutt ikke bestemme ferie selv. 
Når jeg kommer på jobb er det rapport og så er det bare å finne fram løpesko. Else har nettopp våknet og trenger bistand til toalett. Så ringer alarmen, må løpe til Maria som har falt. Else sitter igjen på do. Tilkaller mer hjelp, får Maria opp. Løper til Else og gjør meg ferdig der. Akkurat kommet ut av rommet går alarmen igjen, da har Olav fått epilepsianfall. Ferdig der så må jeg og en sykepleier til kontrollere dagens medisiner. Så skal alle pasienter opp for dagen og alt det innebærer. Så skal alle spise. Så er det sårstell på pasientrom 6 og 7 og deretter utdeling av medisiner og intravenøst. Nevnte jeg at klokka enda ikke har bikket 11? Sånn går det. Dag ut og dag inn. Ofte ikke tid til matpause selv om jeg har rett på det. Ofte knapt nok tid til å gå på do fordi da må noen pasienter vente på meg. 
Ofte kjører jeg hjem og gråter fordi jeg føler jeg ikke har gjort en god nok jobb på grunn av tidsklemma.
 

Aldri sammenlign deg med folk på gulvet. Du aner ikke hva du snakker om. 

Du gjør en fantastisk jobb! ❤️

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Olivia100

Nå ble jeg så provosert at jeg måtte lage meg en konto her 😅😂

Er hun seriøst så frekk at hun mener sin jobb som influenser er tøffere og mer hardt arbeid enn vi som jobber i helsevesenet?… 

Synes seriøst hun burde beklage til alle følgerne sine som jobber i helsevesenet(det er sikkert en del). 

Og dette sier hun i fullt alvor MENS HUN LIGGER PÅ SOFAEN og «jobber»?
 

I helsevesenet rekker man ikke alltid å sette seg ned én eneste gang i løpet av en 8t vakt, Sara 🤦🏼‍♀️ei heller gå på toalettet eller spise for den saks skyld.

 

Endret av Olivia100
Skriveleif
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Olivia100 skrev (10 minutter siden):

Nå ble jeg så provosert at jeg måtte lage meg en konto her 😅😂

Er hun seriøst så frekk at hun mener sin jobb som influenser er tøffere og mer hardt arbeid enn vi som jobber i helsevesenet?… 

Synes seriøst hun burde beklage til alle følgerne sine som jobber i helsevesenet(det er sikkert en del). 

Og dette sier hun i fullt alvor MENS HUN LIGGER PÅ SOFAEN og «jobber»?
 

I helsevesenet rekker man ikke alltid å sette seg ned én eneste gang i løpet av en 8t vakt, Sara 🤦🏼‍♀️ei heller gå på toalettet eller spise for den saks skyld.

 

Ja du skjønner hun syns egenreklamemerking er sykt vanskelig! Selv syns jeg mange av autismeutredningene jeg gjør på svært dårlig-fungerende ungdom er vanskelige. Vi har alle vårt si! 🤪

  • Liker 8
  • Hjerte 1
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

LinnHenrikke skrev (5 minutter siden):

Ullsokk med 2% ull? Eller er dette også en «misforståelse» slik som Therese Lien hadde? 

DDA5F770-1287-4957-AC9D-F8562BBE77A4.jpeg

Dette er innholdet i «ullsokkene». hun sier de er av ull og bambus - resten utelater hun, og det er da virkelig villedende reklame. 
40% viskose av bambus

32% ull
17% polyamide
9% polyester
2% elastan

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vet ikke med dere, men jeg syns kanskje ikke det klinger så bra å kalle «ull»sokkene for Chinese Violet alt tatt i betraktning 😂

1D54BF5F-F491-4806-85E6-DB6411A78B76.jpeg

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Orly skrev (6 timer siden):

EC8DC37E-BD7A-45A6-A052-9E91BFA2957C.jpeg.df0072eb512d4359576a83d982564b78.jpeg

 

Er hun seriøs?🤦🏻‍♀️

Dette er så provoserende at jeg har nesten ikke ord!!! 

Har jobbet i helsevesenet fra jeg var 19 år og frem til jeg var i svangerskapsperm med mitt tredje barn som 36-åring og innimellom her har jeg kombinert jobb og utdannelse. Da var jeg utslitt, og var råheldig og fikk en annen jobb som var lettere å kombinere med familieliv. Jeg orket ikke tanken på turnusarbeid, lav bemanning, dårlig samvittighet for alt vi ikke rakk på en vakt, og da spesielt på helger hvor vi nærmest løp oss ihjel fra rom til rom for å rekke altfor mye på altfor kort tid, dette kombinert med å ha overskudd til å yte hjemme med tre barn føltes helt uoverkommelig. I helsevesenet er det ingenting som heter fleksitid, man kan ikke bestemme ferie (dog kan man få innvilget ønske hvis man er heldig) det er ingen selvfølge å kunne delta på aktiviteter og arrangementer gjennom skole og eller fritidsaktiviteter til egne barna da man jobber dag, kveld, helg og helligdager.  Hun har ingen peiling på hvor høy arbeidsbelastning det kan være å jobbe i helsevesenet, og la meg legge til: å jobbe i helsevesenet er et samfunnskritisk yrke, Norge går ikke rundt uten alle de fantastiske ansatte som jobber til alle døgnets tider for å ivareta mennesker som har behov for helsehjelp på ulike måter. Uten SE går Norge fortsatt rundt, det finnes fortsatt kjoler, bikinier (t.o.m i større størrelser), morgenkåper osv å få kjøpt selv om SE ikke hadde vært influencer og fått hjelp til å investere i å starte opp et klesmerke. At hun våger å sammenligne! Skulle gjerne likt å sett nøyaktig hvor mye jobb hun gjør daglig, og da mener jeg effektiv jobbing som å knapt ha tid til å gå på do. Skravle på inn og utpust på snap? Er det jobb? Jada hun markedsfører, men hun babler om alt mulig annet også og jaggu tjener hun penger på det også med all reklamen innimellom. Å sammenligne det med å jobbe i helsevesenet hvor man er låst fast i 7-9 timer, hvor det hender man ikke engang  har mulighet til å gå på do før en time eller to etter dotrangen kom er....🤬 Når jeg trodde jeg visste hva å være uspiselig var, dette tok kaka! 

Endret av K_mb
  • Liker 12
  • Nyttig 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rufs skrev (2 timer siden):

Altså, jeg blir vanligvis ikke provosert av influencere, jeg ler av de og ruller med øynene og sukker. Men i dag, i dag ble jeg provosert. Som helsepersonell har jeg lyst til å spy når hun sier det der. Fy f. 

Enig 

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Utrolig provoserende. Sammenligne sitt latmanns»yrke» med folk som jobber på gulvet. Hun jobber åpenbart året rundt og kan aldri ta fri….Det handler utelukkende om økende griskhet. Den dama overrasker stadig…..I januar og februar vil ho slite ekstra, for da skal hun jo passe Luke. «Passe» eget barn…Undrer stadig på hvor denne verden er på vei….

  • Liker 8
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Harnoejegvilsi skrev (2 minutter siden):

Utrolig provoserende. Sammenligne sitt latmanns»yrke» med folk som jobber på gulvet. Hun jobber åpenbart året rundt og kan aldri ta fri….Det handler utelukkende om økende griskhet. Den dama overrasker stadig…..I januar og februar vil ho slite ekstra, for da skal hun jo passe Luke. «Passe» eget barn…Undrer stadig på hvor denne verden er på vei….

🤣🤣 Hun er jo for syk til noe så «enkelt» som en butikkjobb men allikevel er hennes jobb hardere enn militæret. Ja jøss.

  • Liker 15
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Olivia100

SE burde begynne å legge mer stolthet i jobben sin. Alt hun leverer virker som slurv, hastverk og venstrehåndsarbeid.

Til og med Balion-reklamene hennes hvor hun sier navnet feil, legger hun ut. I alle andre yrker gjør man ting på nytt hvis man gjør noe feil/ikke bra nok, men SE legger denne reklamen ut selv om hun vet det er feil. Og bryr seg ikke. Da kan hun ikke klage på at folk ikke tror hun jobber hardt. 

Hun hadde fått så mye mer respekt og forståelse for at hun jobber mye hvis det hun la ut gjenspeilet det, og ikke alt var fullt av skrivefeil, umerket eller feilmerket reklame og feilinformasjon osv. 

Se feks på Charlotte  Hvide Smith og hennes reklamer på insta. Hun legger ned tid og innsats i de, og det ser man.  

Endret av Olivia100
Skrivefeil
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg skjønner ikke at man lar seg hisse opp av uttalelser om yrkessammenligning når de kommer fra ei dame som ikke har gjort et ærlig dags arbeid i hele sitt litt. Ta det hun sier med en megastor klype salt!

  • Liker 2
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke hun en sykdom som hun er ufør pga av og ikke kan ha vanlig jobb ?

Men nå sier hun selv offentlig at hennes jobb er hardere enn militære  og en mer slitsomt enn sykepleier ? 

 

Noe stemmer ikke her , men jg vil gjerne anbefale deg SE hvis influenser jobb er tøff så du ikke blir sykere og mer utslitt så finn deg «kjedelig og lett jobb « fra 8-16. 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rufs skrev (10 timer siden):

Altså, jeg blir vanligvis ikke provosert av influencere, jeg ler av de og ruller med øynene og sukker. Men i dag, i dag ble jeg provosert. Som helsepersonell har jeg lyst til å spy når hun sier det der. Fy f. 

Tenker hun gjør seg svært upopulær når hun skriver på den måten, forhåpentligvis får flere opp øynene for hvor ufyselig og høy på deg selv hun er og slutter følge og kjøpe klær

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Argh. Prøver å ikke la meg irritere og provosere, men altså!!!!!?????? Skulle ønske hun kunne blitt konfrontert med tanke på uttalelse om influenser versus andre yrker. Er det faktisk muuuulig? Her snakker hun seg langt bort fra fornuft og klokskap. 
 

Og den der evige «begrenset antall» hun og Lien maser om… Enten øker dere, eller så står dere for antall kjoler, sokker, kopper, ræl dere »slipper» Det «flyr» jo ut, så skjønner ikke argumentet for å «begrense» for så å være lei seg for det. 

  • Liker 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rufs skrev (11 timer siden):

Altså, jeg blir vanligvis ikke provosert av influencere, jeg ler av de og ruller med øynene og sukker. Men i dag, i dag ble jeg provosert. Som helsepersonell har jeg lyst til å spy når hun sier det der. Fy f. 

Hun burde prøve å komme seg ut i en skikkelig jobb. Tror hun hadde knekt før det hadde gått 1 dag!! At hun klarer å få seg til å si noe slikt. Snakk om å spytte på folk med skikkelige jobber. At noen gidder å støtte og heie på henne 🤮

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

K_mb skrev (9 timer siden):

Dette er så provoserende at jeg har nesten ikke ord!!! 

Har jobbet i helsevesenet fra jeg var 19 år og frem til jeg var i svangerskapsperm med mitt tredje barn som 36-åring og innimellom her har jeg kombinert jobb og utdannelse. Da var jeg utslitt, og var råheldig og fikk en annen jobb som var lettere å kombinere med familieliv. Jeg orket ikke tanken på turnusarbeid, lav bemanning, dårlig samvittighet for alt vi ikke rakk på en vakt, og da spesielt på helger hvor vi nærmest løp oss ihjel fra rom til rom for å rekke altfor mye på altfor kort tid, dette kombinert med å ha overskudd til å yte hjemme med tre barn føltes helt uoverkommelig. I helsevesenet er det ingenting som heter fleksitid, man kan ikke bestemme ferie (dog kan man få innvilget ønske hvis man er heldig) det er ingen selvfølge å kunne delta på aktiviteter og arrangementer gjennom skole og eller fritidsaktiviteter til egne barna da man jobber dag, kveld, helg og helligdager.  Hun har ingen peiling på hvor høy arbeidsbelastning det kan være å jobbe i helsevesenet, og la meg legge til: å jobbe i helsevesenet er et samfunnskritisk yrke, Norge går ikke rundt uten alle de fantastiske ansatte som jobber til alle døgnets tider for å ivareta mennesker som har behov for helsehjelp på ulike måter. Uten SE går Norge fortsatt rundt, det finnes fortsatt kjoler, bikinier (t.o.m i større størrelser), morgenkåper osv å få kjøpt selv om SE ikke hadde vært influencer og fått hjelp til å investere i å starte opp et klesmerke. At hun våger å sammenligne! Skulle gjerne likt å sett nøyaktig hvor mye jobb hun gjør daglig, og da mener jeg effektiv jobbing som å knapt ha tid til å gå på do. Skravle på inn og utpust på snap? Er det jobb? Jada hun markedsfører, men hun babler om alt mulig annet også og jaggu tjener hun penger på det også med all reklamen innimellom. Å sammenligne det med å jobbe i helsevesenet hvor man er låst fast i 7-9 timer, hvor det hender man ikke engang  har mulighet til å gå på do før en time eller to etter dotrangen kom er....🤬 Når jeg trodde jeg visste hva å være uspiselig var, dette tok kaka! 

Jeg tror faktisk INGEN jobb er mindre slitsom enn det å være influensere. Det er jo en grunn til at de som er det er nettopp det. De har ikke arbeidskapasitet som gjør at de kan stå i en skikkelig jobb. De klarer ingen 7 - 16 jobb. Skulle likt å se en influenser stå opp 05.30 hver dag, dra på jobb til 7. Ikke rekke å spise eller gå på do i løpet av en dag (det gjelder flere yrker enn bare helsevesenet). Så gå ut døra på jobb kanskje noe etter 16, innom butikk, hente unger, lage middag, fritidsaktiviteter, legge unger og så husarbeid før man kan sette seg litt i sofaen , og da er gjerne kl 22 og det er tid for en dusj før man legger seg. De hadde ikke holdt ut 1 dag. Så kjære Sara Emilie, før du sier at ingen skjønner hvor slitsom "jobben" din er. Prøv en skikkelig jobb. Det har du aldri erfart. Å for guds skyld, unnskyld deg for uttalelsen din. 

  • Liker 8
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Influencere som dette er noe jeg ikke gidder å vie så mye av min tid på. Meeen, altså nå ble jeg så til de grader provosert at jeg ikke klarte å sitte stille her. Hvilke influencere er det som har jobbet innen helse og kan med sine fulle fem bekrefte det Sara Emilie sier om arbeidsmengde!?

Har det klikka og bikka over i Hakkadalen sånn på ordentlig??? Hun er ikke sann! Stemmer det at Forbrukertilsynet laget en powepoint til henne eller er det tull? 
 

  • Liker 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...